News

Zien: Jade Anna gaat voor een gezinsuitbreiding

Jade Anna

We hoeven je vast niet meer te vertellen wie Jade Anna is. Deze influencer is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest vanwege de break-up met Gio. Maar gelukkig zijn de twee inmiddels weer helemaal happy in love. En er is dus nu nog meer goed nieuws, want Jade Anna gaat voor een gezinsuitbreiding.

Gezinsuitbreiding voor Jade Anna

Op Instagram maakt Jade Anna bekend dat ze twee nieuwe kittens in huis heeft genomen, namelijk Bruno en Rover. En we moeten eerlijk toegeven, die zien er wel heel aandoenlijk uit. Helaas krijgt de influencer van haar volgers een iets minder positieve reactie. Zo vinden ze het vreemd dat Jade Anna huisdieren neemt, terwijl ze zelf vaak van huis is.

View post on Instagram
 

Lees ook:
De zus van Joy uit B&B Vol Liefde verscheen eerder in dit programma

Negatieve reacties

Zo is er in de comments te lezen: “Jullie hebben er gelukkig niet al genoeg rond lopen en als ze dalijk een jaar oud zijn dan zijn ze groot en dan koop er er weer gwn 2 kittens bij.” En ook schrijft een andere volger: “Elke keer als ik deze meid zie heeft ze een nieuwe kitten.” En volgers vinden dus ook dat ze vaker thuis moet zijn. “Hoop dat je wat meer thuis bent voor de kittens ipv alleen maar reizen en de beestjes 90% aan anderen over laten.”

Maar gelukkig krijgt Jade Anna ook positieve reacties op haar TikTok. “Waarom reageert iedereen zo negatief kijk hoe blij ze is met der nieuwe katjes laat der lekker genieten mensen zijn gewoon jaloers op haar”, schrijft een volger. Wij wensen Jade Anna veel geluk met haar nieuwe kittens.

Beeld: Instagram: @jadeanna

Must reads 👀