News

Fans opgelet: De Verhulstjes gaan op reis voor een nieuw seizoen

De Verhulstjes

Fans opgelet! De familie Verhulst heeft op Instagram bekendgemaakt dat er weer een nieuw seizoen aan zal komen. En dit keer gaat dat er net even wat anders uitzien. Wij kunnen niet wachten!

De Verhulstjes

Op Instagram maakte de familie bekend dat ze voor het nieuwe seizoen van De Verhulstjes op reis gaan naar Scandinavië. Ze zijn zondagavond aan boord gegaan van een cruiseship en over een aantal dagen zullen ze aankomen in Kopenhagen. Maar daar eindigt de reis nog niet, ze zullen nog afreizen naar het Noorse dorp Hellesylt en ook Ålesund en Flåm zullen een bezoekje van de familie verwachten.

Lees ook:
Vanaf deze datum is ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ te zien

Op reis

En dat zijn niet de enige tripjes die in het verschiet liggen voor de Verhulstjes. Gert gaat namelijk ook nog naar de camping in de Franse Ardèche om nostalgische herinneringen op te halen. En natuurlijk kan een vakantie naar Saint-Tropez ook niet ontbreken in het nieuwe seizoen.

Ook is inmiddels bekend dat Sarah, de nieuwe vriendin van Viktor, niet mee zal reizen met de familie. Zij wil liever niet in beeld komen en praat ook zo min mogelijk over hun relatie in de media. En ook Jef, de vriend van Marie die we wel al eens voorbij hebben zien komen in eerdere seizoenen, gaat ook niet mee op reis.

View post on Instagram