Celebs

Dit zijn ze: de Gossip Girl hotties (Chuck Bass & Nate Archibald) na vijf jaar

Chuck Bass, Nate Archibald en Dan Humphrey: de harten van alle Gossip Girlfans gaan harder kloppen bij het horen van deze namen. Het is alweer acht (!) jaar geleden dat de laatste aflevering van Gossip Girl werd uitgezonden. Terwijl de Gossip Girl reboot nog even op zich laat wachten, waren wij waren benieuwd hoe de jongens van de Upper East Side er nu uitzien...

Gossip Girl is de serie met een van de mooiste mannen, by far. De meningen zijn echter verdeeld, ben jij team Chuck of team Nate? Team Dan heeft duidelijk de minste aanhangers, maar ook met deze acteur willen wij wel een beschuitje eten...

Gossip Girl Chuck Bass

Ed Westwick

We kennen Ed Westwick beter als Chuck Bass, de ultieme gentleman. Zijn romantische relatie met Blair Waldorf is alles waar wij van dromen. Herinner jij je nog dat hij heel Europa afreisde om haar favoriete panty's en koekjes te halen? De charmes van Chuck maken hem het ideale vriendje. 

via GIPHY

Na die vijf jaar is Ed nog steeds even aantrekkelijk als altijd. Hij heeft zijn (soms wat sassy) smokings ingeruild voor casual kleding. Ook deze look rockt hij, wat kan deze man eigenlijk niet hebben? Op dit moment is Chuck Bass - ahum - Ed Westwick weer vrijgezel, dus sla je slag ladies ;-)

Penn Badgley

Dan Humphrey werd gespeeld door Penn Badgley. Dan kennen we als 'lonely boy' die toevallig een relatie kreeg met it-girl Serena van der Woodsen. Hierdoor kreeg hij een inside scoop in het leven van Manhattan's elite. Dan is altijd de goedzak en de sukkel van de serie geweest. Maar laten we even eerlijk zijn, Dan mag er best zijn. Ondanks dat zijn gedrag ons niet altijd aanstond is hij een feestje om naar te kijken. 

Penn heeft in het echt het leven van zijn Gossip Girl-vader Rufus: hij zingt in een band. Ook is deze cutie inmiddels vader geworden. Verder kennen we hem natuurlijk van zijn prestaties in de Netflix-serie You! Wij hadden niet verwacht dat hij er zo stoer uit kon zien, al zien we hem stiekem liever als Dan. Hij heeft een bos lang haar en die schattige jongen van vroeger is wel heel ver te zoeken, wat een transformatie!

Chace Crawford

Team Nate-meiden opgelet: deze is voor jullie! De atletische Nate Archibald is de droom van veel vrouwen. En terecht, want deze jongen lijkt wel perfect. Nate werd gespeeld door de knappe Chace Crawford. Nate was dé hunk van de Upper East Side en heeft bijna elk meisje uit de serie gehad. 

via GIPHY

Sinds Gossip Girl hebben we niet veel van Chace gehoord. Wat doet hij nu? Chace is nog steeds bezig met acteren, hij heeft in 2017 in twee films gespeeld. Wel weten we dat deze hottie ook in de Gossip Girl reboot weer van de partij is! We horen dan wel minder van hem, maar Chace is nog steeds even knap als vroeger. Wij smelten weg bij de volgende foto's. 

Spotted: Damien Dalgaard en Nate Archibald in een vliegtuig...

Bron: elitedaily.com, elle.com, cosmopolitan.com | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved