Celebs

'You'-acteur Penn Badgley wordt voor het eerst vader

Penn Badgley kennen we niet alleen als de creepy acteur uit de spannende serie 'You', maar ook als 'lonely boy' uit de serie Gossip Girl. Lonely is de acteur binnenkort in ieder geval niet meer, want hij en zijn vrouw Domino Kirke zijn begonnen aan gezinsuitbreiding!

Penn Badgley wordt vader

Het gaat niet alleen super goed met de carrière van Penn Badgley, ook in zijn privéleven heeft de acteur niet zoveel te klagen. De 'You'-acteur en zijn vrouw Domino Kirke verwachten namelijk hun eerste kindje. De vrouw van Penn liet dat weten met een kiekje op Instagram. Domino heeft uit een vorig huwelijk al een kind, Cassius van 10 jaar. Voor Penn wordt het zijn eerste kindje. De hoofdrolspeler van de serie 'You' is dolgelukkig!

Zwanger worden ging voor Domino Kirke niet vanzelf

Het is het eerste kindje van de acteur en hij heeft hier lang op gewacht. In 2014 leerden Penn en Domino elkaar kennen. Na drie jaar samen te zijn, stapte het stel in het huwelijksbootje in de 'city that never sleeps': New York. Het stel probeert zo onopvallend mogelijk te leven en wil zeker niet in de spotlights staan. Soms komt er een foto op Instagram, maar verder verschijnen de twee vrij weinig in het openbaar. 

Na het huwelijk van het duo, bleek het een moeilijk tijd te zijn. Penn en Domino wilde niets liever dan een kindje samen, maar het was ze niet gegund. Nadat Domino twee keer een miskraam kreeg, kwam de kinderwens toch nog uit. Wij zijn blij voor het koppeltje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke) op

 

Bron: linda.nl, glamour.nl | Beeld: gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook