Celebs

'You'-acteur Penn Badgley is vader geworden

Penn Badgley kennen we niet alleen als de creepy acteur uit de spannende serie 'You', maar ook als 'lonely boy' uit de serie Gossip Girl. Lonely is de acteur in ieder geval niet meer, want hij en zijn vrouw Domino Kirke zijn ouders geworden van hun eerste kindje.

Penn Badgley is vader geworden

Het gaat niet alleen super goed met de carrière van Penn Badgley, ook in zijn privéleven heeft de acteur niet zoveel te klagen. De 'You'-acteur en zijn vrouw Domino Kirke hebben namelijk hun eerste kindje gekregen! Domino kondigde op Instagram aan dat zij en haar man Penn een zoontje hebben gekregen, maar liet nog niet weten hoe het kindje heet. Fun fact: de kleine Badgley blijkt al in augustus te zijn geboren. Blijkbaar wilden de famous parents dit geluk nog even voor zichzelf houden. Begrijpelijk, vinden wij.

Zwanger worden ging voor Domino Kirke niet vanzelf

Het is het eerste kindje van de acteur en hij heeft hier lang op gewacht. In 2014 leerden Penn en Domino elkaar kennen. Na drie jaar samen te zijn, stapte het stel in het huwelijksbootje in de 'city that never sleeps': New York. Het stel probeert zo onopvallend mogelijk te leven en wil zeker niet in de spotlights staan. Soms komt er een foto op Instagram, maar verder verschijnen de twee vrij weinig in het openbaar. 

Na het huwelijk van het duo, bleek het een moeilijk tijd te zijn. Penn en Domino wilde niets liever dan een kindje samen, maar het was ze niet gegund. Nadat Domino twee keer een miskraam kreeg, komt de kinderwens toch nog uit. Wij zijn blij voor het koppeltje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke) op

 

Beeld: gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved