Series & Films

Chace Crawford keert terug als Nate Archibald in de Gossip Girl-reboot

Hey Upper East Siders, we hebben heel erg goed nieuws voor je. Je hebt vast en zeker al het één en ander meegekregen over de Gossip Girl-reboot die eraan zit te komen. Maar er is nog meer fijn nieuws binnengekomen over de nieuwe serie. Chace Crawford keert namelijk terug als Nate Archibald in de reboot van je lievelingsserie Gossip Girl. Enne, hij verklapt al het één en ander over de rol. 

Nate Archibald terug in Gossip Girl-reboot
Was jij ook zo enthousiast toen het nieuws naar buiten kwam dat er een Gossip Girl-reboot aan gaat komen? Wij ook! Heel veel fans vroegen zich af of de oude cast terugkeert in de nieuwe serie en de eerste details zijn al bekend. Chace Crawford kruipt weer in de rol van Nate Archibald. Kunnen we straks weer lekker wegzwijmelen als we hem op de buis zien. 

Aan Entertainment Weekly laat Chace weten dat hij inderdaad te zien zal zijn in de Gossip Girl-reboot als Nate. Enne, hij verklapt al iets over zijn rol: "Ik zal een vader spelen, denk ik. Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn. Ik hou van de programmamakers, dus wat mijn rol ook zal zijn, ik zal geen nee kunnen zeggen." 

via GIPHY

Gossip Girl-reboot verhaal
Jammer genoeg is er verder nog weinig bekend over de Gossip Girl-reboot. Natuurlijk speelt het zich wel weer af in New York. Chace Crawford verwacht in ieder geval dat het weer een topserie gaat worden. Nu maar hopen dat Blair, Chuck, Serena en Dan ook weer terugkeren in de Gossip Girl-reboot. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved