Series & Films

Dit is alles wat we weten over de Gossip Girl reboot

Het is inmiddels al acht jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van onze favoriete upper east siders. Kun je het je voorstellen?! Na het eindeloos rewatchen van de serie werden we vorig jaar zomer verrast met geweldig nieuws: er komt een Gossip Girl reboot! De opnames zijn van start gegaan en we kunnen een glimp meepakken van de eerste outfits. Yay

De Gossip Girl reboot speelt zich af in het heden met een compleet nieuw verhaal. Een groep van vijf tieners krijgt, net als in de originele serie, te maken met gossip. Social media gaat hierin volledig - à-la nu - een grote rol spelen. Ook krijgen we te zien wat er in de afgelopen acht jaar is veranderd. We weten inmiddels dat Emily Alyn Lind een soort 'Serena van der Woodsen 2.0' vertolkt. Zij speelt Audrey, die in een lange relatie zit en zichzelf afvraagt wat de wereld om haar heen nog meer te bieden heeft. Wij zijn inmiddels begonnen met aftellen!

De Gossip Girl reboot: dit moet je weten

De originele cast
Zoals je waarschijnlijk wel al wist, spreekt Kirsten Bell in de Gossip Girl reboot je weer bij over de scandelous lives of Manhattan's Elite. Haar voice-overs zijn iconisch voor de serie en wij kunnen dan ook niet wachten om haar stem weer te horen in de Gossip Girl reboot. Daarnaast is laatst bevestigd dat acteur Chace Crawford (Nate Archibald) terugkeert! Het is nog onduidelijk welke rol hij krijgtm maar hij denkt zelf dat hij een vader zal spelen. "Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn. Ik houd van de programmamakers, dus wat mijn rol ook zal zijn, ik zal geen 'nee' kunnen zeggen." Op wat voor manier Chace dan ook te zien zal zijn, we can't wait. 

Of de rest van de originele cast ook terugkeert is nog onduidelijk. Alle acteurs van de hoofdpersonages uit de originele serie zijn door de schrijvers benaderd. Echter, Leighton Meester (Blair Waldorf) heeft eerder al bekend gemaakt niet enthousiast te zijn over een Gossip Girl reboot. Vinden wij heel jammer! Ook Penn Badgley (Dan Humphrey) ziet dat niet zo zitten. Al sluit hij het niet volledig uit. Wij kunnen alleen maar hopen dat we in de reboot een update zullen krijgen van hoe het met Blair, Dan, Chuck en Serena gaat!

De outfits
Wat Gossip Girl zo bijzonder maakte, waren natuurlijk de amazing outfits van Serena en Blair. Dit allemaal dankzij Eric Daman, de kostuumdesigner. Wij waren daarom ook over the moon toen bekend werd gemaakt dat Daman zijn magic ook op de Gossip Girl reboot mag loslaten! De eerste foto's zijn uitgelekt en zoals verwacht ziet het er veelbelovend uit. 

gossip girl reboot

gossip girl reboot

Op de foto's zien we acteurs Withney Peak en Eli Brown. Het is nog niet bekend welke rol zij precies krijgen in de Gossip Girl reboot, maar vinden jullie Eli's look niet heel erg lijken op die van Dan Humphry? We zullen nog even geduld moeten hebben voordat we daarachter komen.

De exacte datum waarop de Gossip Girl reboot te zien zal zijn is nog niet bekend. Naar verwachtig is dit begin 2021, op HBO Max. Tot die tijd kun je herinneringen ophalen met deze quotes óf er eindelijk achter komen op wie jij meer lijkt: Serena of Blair. 

Bron: Cosmopolitan, Vogue | Beeld: GettyImages, BrunoPress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved