Series & Films

Deze acteurs spelen in de reboot van Gossip Girl

Hello upper east siders! Goed nieuws voor alle Gossip Girl-fans, want er komt een reboot van onze favoriete serie. Grote kans dat je dit al wist, alleen wist je waarschijnlijk nog niet welke acteurs er in de nieuwe serie mee gaan spelen. Inmiddels zijn de eerste acteurs bekendgemaakt, dus kijk snel mee.

Gossip Girl reboot: de castleden

Kun jij alle Gossip Girl-afleveringen inmiddels meepraten? Dan was je vast blij dat vorig jaar werd bekendgemaakt dat er een reboot komt. HBO Max is druk bezig met de serie en wordt dan ook druk gespeculeerd welke acteurs er mee gaan spelen in de 'nieuwe Gossip Girl'.

Keren Blair en Serena terug naar de Upper East Side en mogen we nog één keer genieten van het gespierde lijf van Nate Archibald? We hope so! De acteurs die we sowieso gaan zien in de serie zijn: Tavi Gevinson zij speelt samen met Thomas Doherty de hoofdrol. Daarnaast gaan we Adam Chanler-Berat (bekend uit Next to Normal) en Zion Moreno ook terug zien in de reboot.

tavi gevinson

Tavi Gevinson

Thomas Doherty

Thomas Doherty

Deze oud-castleden keren terug

Of er ook oud-castleden terugkeren is nog onbekend. Wel verklapte Chase Crawford (Nate in Gossip Girl) zo'n vier maanden geleden het volgende aan Entertainment Weekly: "Ik zal een vader spelen, denk ik. Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn. Ik hou van de programmamakers, dus wat mijn rol ook zal zijn, ik zal geen nee kunnen zeggen." Daarnaast is onlangs ook al bekendgemaakt dat Kristen Bell terugkeert als de stem van Gossip Girl. Yay!

gossip girl cast

Wanneer de serie precies op HBO is te zien is nog onduidelijk. We weten alleen dat de serie in 2020 op de planning staat.

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved