News

Bye Girlscene! Redacteur Renée neemt afscheid

Ik kan nog niet helemaal geloven dat ik dit daadwerkelijk aan het typen ben. Op het moment van schrijven is het 16:17 uur en ben ik bezig met mijn allerlaatste artikel voor Girlscene. You heard it right, ik, Girlscene's Renée, neem afscheid. Na vier jaar lachen, gieren, brullen en heel veel schrijven heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Het is zo cray cray om te beseffen dat ik voortaan niet meer de trein naar Amsterdam neem om naar de Girlscene redactie te gaan, maar naar mijn nieuwe opdrachtgever. De afgelopen jaren heb ik namelijk zo ontzettend veel meegemaakt en heb ik super toffe dingen mogen doen en daar komt dan nu toch echt een eind aan. *pinkt een traantje weg*

Ik kan me nog ontzettend goed herinneren dat ik als student het kantoor op de Keizersgracht binnenstapte voor een sollicitatiegesprek met Danique en Emma. Mijn zinnen had ik gezet op Girlscene, mijn droomstage, en het lukte me ook nog. Ik schreef een artikel om mezelf voor te stellen en sindsdien ben ik niet meer weggegaan. Nou ja, af en toe ging ik weg, om bijvoorbeeld samen met MTV naar Glasgow te gaan voor de EMA's. Of ik reisde af met het team voor een minizomervakantie in Praag, waar ik zelf geen (bijna) cent aan hoefde uit te geven. M'n moeder vroeg het al aan me... weet je wel zeker dat je hier weg wilt gaan?!

Het antwoord is nee, maar soms is het goed om jezelf uit je comfortzone te trekken. Daarom ga ik een nieuw avontuur aan werk ik straks niet alleen voor Sanoma (mijn andere opdrachtgever), maar ook bij online uitgever Wayne Parker Kent. Daar ga ik aan de slag om toffe content te creëren voor verschillende titels en hoewel ik het een super spannende stap vind, weet ik dat de Girlscene meiden nooit helemáál uit mijn leven verdwijnen. En hopelijk jij ook niet! Je kunt mij altijd blijven volgen op Instagram (@reneemulckhuijse) om op de hoogte te blijven van alle coole dingen die ook bij dit freelance bestaan horen. Want eerlijk is eerlijk, een tough job zal het nooit worden met alle leuke mensen en geweldige evenementen die bij dit werk horen. ;-)

Deze mooie dingen mocht ik bijvoorbeeld doen doen dankzij Girlscene:

Slapen in het superdeluxe Pulitzer Hotel in Amsterdam met Dove was één van de beste dingen OOIT.
 

Ik wist niet hoe blij je kon worden van een fiets, maar ik ben onwijs gelukkig met mijn gekregen Cortina. Oh, en ik ben iedere dag doodsbang dat iemand mijn knappe fiets heeft gestolen.
 

Tijdens de persreis naar Spa leerde ik onwijs leuke mensen kennen, waardoor de trip nóg leuker werd (en een diner van drie uur draagzaam).
 

M'n lievelingsjas kreeg (!) ik van Costes. Mijn baan is toch fantastisch?

Met Danique, Emma en Opel ging ik zonder verwachtingen naar Praag en werd ik verliefd op de stad.
 

Hoewel ik dus totaal geen model ben en poseren super awkward vind, moest ik toch regelmatig voor de camera staan. Deze keer om de kerstcollectie van C&A te promoten.

Lieve Donnie, Emma, Maudy en Roos: bedankt voor alles. Ik ga jullie missen. ♥

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved