Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Renée!

Hoi! Een nieuw gezicht op de website: mijn naam is Renée en de komende vijf maanden houd ik jullie op de hoogte over beauty, fashion en lifestyle. Ik ben een 20-jarige student Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn laatste studiejaar en waar kan ik het schooljaar beter beginnen dan op de redactie van Girlscene?

Waarschijnlijk is dit artikel niet je eerste kennismaking met mij. Voor mijn studie schreef ik namelijk over de 30 Day Squat Challenge en het gaf mij een goed gevoel dat zoveel lezeressen de uitdaging aangingen. Ik hoor graag in de reacties of jullie de 30 dagen hebben volgemaakt!In mijn vrije tijd shop ik vaak, waardoor ik de collectie van Zara en H&M ondertussen kan dromen. En alsof shoppen nog niet genoeg kost, hou ik er nog een duurdere hobby op na: stedentrips. Als ik de kans krijg, ga ik graag naar het buitenland. Dit jaar heb ik Barcelona en Parijs bezocht, maar New York staat ook hoog op mijn wensenlijstje. Je begrijpt vast wel dat ik af en toe niet op mijn bankrekening durf te kijken ;).

Daarnaast ben ik beste vrienden met mijn laptop, waarop ik (inter)nationale mode en beautyblogs volg en tutorials kijk op YouTube. Je kunt veel leren van blogs en video's op YouTube, dus als jullie het leuk vinden deel ik graag mijn favorieten op Girlscene.

Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn artikelen lezen!

Liefs, Renée  

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved