News

Deze man heeft zijn lippen zo vaak opgespoten dat hij zijn mond niet meer dicht kan doen

Jonathan Dylan wil dolgraag een real life Ken zijn. Om dat te bereiken, gaat hij ver. Heel ver. De 27-jarige Canadees heeft duizenden euro’s uitgegeven aan plastische ingrepen om steeds meer op een pop te lijken. Dat hij is doorgeslagen, is wel te zien aan zijn lippen. Jonathan heeft zijn lippen zo vaak opgespoten dat hij niet meer in staat is om zijn mond dicht te doen. En dat ziet er zó uit. 

Risico

Wat hebben Mascha en Monica Geuze gemeen? Ze zijn beide naar een plastisch chirurg gegaan om hun lippen te laten opspuiten. Het lijkt tegenwoordig veel normaler om aan jezelf te laten sleutelen, terwijl het een grote beslissing is en elke ingreep risico’s met zich meebrengt. Het kan ook dat je doorslaat en steeds meer aan jezelf wilt veranderen. Dat is gebeurd met Jonathan. 

Groter

Ondanks dat hij zijn lippen om de drie maanden laat opspuiten, wil hij nóg grotere lippen. Omdat zijn eigen arts weigerde om een dubbele dosis botox te gebruiken, is hij naar het programma Botched gestapt in de hoop dat deze plastische chirurgen wel iets voor hem kunnen betekenen. De chirurg van het programma vroeg of Jonathan zijn lippen nog wel kan sluiten. Hij probeert het en het is al gauw duidelijk: nee. 

Afsterven

De artsen van Botched leggen hem uit dat hij veel te ver is gegaan en dat het absoluut geen goede zaak is dat hij zijn lippen niet meer kan sluiten. Als Jonathan wél doorgaat met zijn lippen opspuiten, loopt hij het risico dat zijn lippen afsterven. Oeh! Dat is Jonathans grootste nachtmerrie. Laten we hopen dat hij zijn lesje heeft geleerd… 

Watch on YouTube

Beeld: iStock