News

First Dates-barman Victor Abeln deelt leuk nieuws

victor abeln leuk nieuws

We kennen allemaal wel het gezicht van het populaire datingsprogramma First Dates. De 39-jarige barman, Victor Abeln, zien we elke aflevering weer oud en vertrouwd achter de bar staan om de deelnemers te voorzien van een paar heerlijke drankjes. Maar nu deelt de barman ook heel leuk ander nieuws.

Victor Abeln

Victor Abeln is voor de meesten bekend als barman Victor van First Dates. Ja, die ene met die mooie blauwe ogen. Al vanaf jonge leedtijd staat hij met veel plezier op verschillende plekken achter de bar. Zo staat hij in cafés, nachtclubs, maar ook op festivals en grote evenementen. Zolang Victor achter de bar staat voelt hij zich helemaal op zijn gemak. Hij kan ook heel erg goed overweg met mensen en heeft dan ook altijd leuke gesprekken met de deelnemers van First Dates. Hij krijgt het iedere keer weer voor elkaar om de deelnemers gerust te stellen, terwijl ze op hun date wachten. Maar ook Victor zijn liefdesleven gaat heel erg goed, want hij is al een tijdje dolgelukkig met Renee. Victor Abeln deelde nu ook in een interview met Shownieuws dat ze klaar zijn voor de volgende stap.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Baby nieuws: EOTB-Jørney Hendrikx bevallen van tweede kindje

Volgende stap in de relatie

Victor Abeln deelde leuk nieuws, want hij heeft samen met zijn vriendin een huis gekocht in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt. Victor woonde hier al, maar dan een paar straten verderop. Het huis is behoorlijk luxe. “Met extra slaapkamers en zo, dus wie weet voor de toekomst.” Hint de barman hier toevallig op toekomstige kinderkamers? Het stel is ieder geval enthousiast over hun nieuwe huisje en kunnen niet wachten om er hun eigen plekje van te maken. Eerder vertelde Victor al aan Shownieuws over zijn nieuwe liefde. “We kenden elkaar dik twee weken en toen zaten we samen op Curaçao”, liet hij toen weten. “We gaan er wel echt vol voor met zijn tweeën, maar het is wel zo dat we elkaar samen gewoon lekker aan het leren kennen zijn.” Wij hopen binnenkort wat meer van het huis te zien, maar wensen het koppel ieder geval heel veel geluk samen.

Beeld: Instagram: @victorabeln