News

Mitch en Iris gingen na Temptation Island alsnog bijna uit elkaar

mitch iris temptation island

Mitch en Iris wisten de ultieme relatietest te doorstaan. Mitch vroeg Iris zelfs ten huwelijk bij het laatste kampvuur. Maar eenmaal terug in Nederland begon hun liefdesgeluk alsnog barstjes te vertonen. In ‘De Beach Bar’ vertelt het verloofde koppel wat er na de opnames van ‘Temptation Island: Love or Leave’ is gebeurd.

Mitch & Iris

Mitch en Iris deden samen mee aan Temptation Island, omdat Iris de romantiek miste in haar relatie. Gelukkig duurde het niet lang tot Mitch besefte dat hij Iris hierdoor kwijt kon raken. Hij vroeg daarom ook of hij de dreamdate samen met zijn vriendin mocht beleven. De twee hebben de hele avond geknuffeld en tijdens het laatste kampvuur vroeg hij Iris zelfs ten huwelijk. Maar dit moesten Mitch en Iris natuurlijk nog een tijdje geheimhouden. “Je moet zo erg overal op letten”, laat Iris weten. “Je mag niks doen samen, je kan niet even samen naar de supermarkt. Dat is wel heftig voor je relatie.” En ook Mitch vond het een lastige periode. “Dat heeft heel veel effect gehad op onze relatie”, vertelt hij. “Zoveel zelfs dat ik een tijdje terug begon te twijfelen of ik nog wel gelukkig was.” Ze raakten elkaar een beetje kwijt, legt het stel uit.

Temptation Island

Uiteindelijk verdwenen de twijfels bij Mitch toen hij de afleveringen terugkeek. “Bij het zien van de dreamdate dacht ik: ‘Hoezo heb ik eigenlijk überhaupt getwijfeld over onze relatie?’” Mitch en Iris zijn gelukkig nog steeds smoorverliefd op elkaar en kijken positief terug op het avontuur bij Temptation Island. Iris heeft Mitch een tijdje alleen gelaten, zodat hij kon nadenken. “Ik moest even mijn gedachten op een rij zetten”, aldus Mitch. Inmiddels zijn de twee weer dolgelukkig en zijn ze druk bezig met het plannen van de bruiloft.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Kijkers Temptation Island in shock door cliffhanger Miriam en Lester

Op Instagram deelde Mitch nog een schattige foto en zette hij Iris even in het zonnetje. Hij verklapte ons ook al stiekem wanneer de bruiloft op de planning staat. “Ons avontuur eindigde in december 2022 en na 6 maanden wachten, mogen wij het eindelijk bekendmaken. WIJ ZIJN VERLOOFD! #zomer2024”, stond er in de caption. Volgend jaar kunnen we dus de bruiloft van Mitch en Iris verwachten.

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave