News

Omg: Jonna doet bijzondere onthulling over Ex on the Beach

jonna doet bijzondere onthulling

Ex On The Beach is in volle gang en we hebben al kunnen genieten van een hoop drama en lust, maar achter de schermen gaat het er ook behoorlijk heftig aan toe. Jonna doet namelijk een bijzondere onthulling over het programma.

Ex On The Beach: Double Dutch

Afgelopen zondag hebben we weer kunnen genieten van de vierde aflevering van ons favoriete programma Ex On the Beach. Al eerder vertelde Janey en Maxim dat dit één van de heftigste afleveringen van dit seizoen zou worden. En ze hebben zeker niet gelogen, want er was echt ontzettend veel drama bij de singles. Dat kwam voornamelijk door de nieuwe dame in de villa. Tijdens haar entree ging het er al snel wild aan toe en ontstond er een heftige ruzie. Maar niet alleen op televisie kunnen we genieten van de nodige drama, maar ook achter de schermen komen er steeds meer juicy verhalen naar voren. Jonna deed namelijk een bijzondere onthulling over Ex On The Beach.

Bijzondere onthulling

Het ging al een tijdje rond, dat Lynn en Jonna wilden faken dat ze exen van elkaar waren. Op die manier zou de kans vergroot worden dat Lynn als ex het water uit zou komen lopen. En dat is de twee ook goed gelukt, maar toen ze eenmaal haar entree in de villa had gemaakt deed zij niet meer mee met dit spelletje. En maakte ze haar eigen verhaal.

Lees ook: 
Kijkers gaan los over bizarre entree van extraatje in EOTB

Hoewel Jonna ongeloofwaardig overkwam, heeft JuiceChannel inmiddels screenshots van een WhatsApp-gesprek tussen hem en Lynn gedeeld in hun Instagram Stories. Op deze screenshot is duidelijk te zien dat Jonna gelijk had. Lynn heeft namelijk de boel belazerd en dat blijkt uit dit gesprek op de foto. Het is dus wel duidelijk dat Lynn heel graag mee wilde doen met het nieuwe seizoen. Wat vinden jullie hiervan?

Beeld: MTV: Ex On The Beach