Lifestyle

Een gratis iPad? Die scoor je zo

In bijna ieder huishouden kom je 'm tegen: de tablet zoals een iPad. Maar zoals je waarschijnlijk wel weet is een iPad nogal aan de prijzige kant. Dus wat doe je dan als je er één wil, maar niet het volle pond wil betalen? Dan zoek je goede aanbiedingen op! Girlscene heeft een site gevonden waar precies voor je op een rij staat hoe je een gratis iPad kunt krijgen. 

Eerlijk is eerlijk, de tablet is net zoals onze telefoon bijna niet meer uit ons leven te denken. Wist je dat ruim 8 miljoen mensen al een tablet in huis hebben? Opzich begrijpelijk, want zolang je al Netflix er op kunt kijken is het al goedgekeurd. 😉 Maar wat doe je als je nog een iPad wil, alleen niet het budget hebt om er één te kopen? Dan zoek je op internet naar een goedkoper alternatief. En zoals we hierboven schreven hebben wij dé site voor je gevonden. Maak kennis met GratisiPad.nl.
 

Net zoals je niet zomaar gratis op vakantie kan, krijg je ook niet zo maar een gratis iPad. Toch helpt de site GratisiPad.nl je een handje om toch een tablet te bemachtigen. Perfect als je even niet het geld hebt om er één bij de Apple Store te kopen! Kijk, een tablet is niet gratis, maar zover waren we inmiddels al. Wat je wel kunt doen is een abonnement afsluiten en op die manier aan een gratis iPad komen. Natuurlijk is het niet verstandig om een abonnement af te sluiten puur om een gratis iPad te krijgen. Maar het komt wel goed uit als je bijvoorbeeld een nieuw telefoonabonnement wil of op zoek bent naar een televisie, laptop of computer!

Dus is zo'n iPad helemaal gratis? Ja en nee. Op GratisiPad.nl zie je welke acties er lopen en bij welke diensten je een gratis iPad krijgt. Uiteindelijk kost je het geld (bijvoorbeeld voor een telefoonabonnement), maar is het toch voordelig omdat je die gratis iPad erbij krijgt. Voor bedrijven is dit een handige manier om klanten te werven en als consument ben je blij met wat je ervoor terugkrijgt. Check dus snel de site als je geïnteresseerd bent!

Heb jij een iPad?