Lifestyle

Gebruik jij een datingapp? Zo moet je dat dus doen volgens je sterrenbeeld

Hoe kan jij nou het beste een match scoren op zo’n datingsapp? Want dat eindeloos swipen heeft voor jou ook geen zin meer. Gelukkig heeft jouw eigen sterrenbeeld raad voor je! Dit zijn de tips per sterrenbeeld over hoe jij je datingapp eigenlijk zou moeten gebruiken.

Zo moet jij je datingapp gebruiken volgens je sterrenbeeld!

Na de tips van de CEO van Inner Circle te hebben gehad kunnen we altijd nog wat feedback gebruiken! Gelukkig hebben we onze oude vertrouwde sterren nog, die zoals altijd jouw leven kunnen voorspellen. En nu ook over hoe jij volgens je sterrenbeeld een datingapp moet gebruiken.

Steenbok

Behandel daten als jouw baan! Als Steenbok hou je van de liefde, maar je hebt aardig veel moeite om er ook daadwerkelijk tijd voor vrij te maken. Jij vindt snel al andere dingen belangrijker zoals je werk, maar behandel daten nou is alsof het je baan is! Wees loud and clear in je profiel en neem je matches écht serieus. You can do it

Waterman

Bepaal voor jezelf wat je wel en niet wil. Als Waterman heb je snel al de neiging om met je hoofd te gaan daten in plaats van je hart. Bedenk dus bijvoorbeeld wat je wel en niet wil in een persoon. Wees open en eerlijk over wat je zoekt en wie weet heb jij binnen no time prince/ princess charming op je stoep staan!  

Vissen

Als Vissen ben jij een échte romanticus en moet je dus op je gevoel vertrouwen. Het kan zelfs goed voorkomen dat jij helemaal kan verdwalen in een fantasie voordat je op date gaat. Reality check! Ga niet te snel en blijf wakker. Grote kans dat jij je trouwplannen al klaar hebt na die ene match. Je neemt heel makkelijk de energie van andere mensen in je op, dus vergeet jezelf niet! 

Ram

Tijd om voor jou de eerste stap te zetten. Als Ram ben jij een echte doorzetter en als jij iemand leuk vindt, dan ga jij er helemaal voor. Dus als jij merkt dat je iemand écht leuk vindt, go for it! Neem het risico en zet de eerste stap. Jij bent niet voor niks het type die altijd de leiding neemt. 

Stier

Jij bent sterk van lichaam en geest en je vindt het fijn als er vrede is in je leven en je relaties. Vraag dus aan je match waar ze echt om geven, et voilà: je kan je match meteen inschatten! Jij bent zeker ook niet op zoek naar drama! Wanneer jij gaat daten, ben je gelijk benieuwd naar iemand zijn waarden en naast de feiten over je date is gevoel ook erg belangrijk voor je. 

Tweelingen

Don’t be shy, text a little more! Als Tweelingen vind jij communicatie superbelangrijk, maar houd er wel rekening mee dat niet iedereen is zoals jij. Het kan een relatie echt maken of breken, zoek dus iemand die jouw manier van communicatie wel fijn vindt. Jij verdient écht iemand die net zoveel wil praten als jij!  

Kreeft

Jij bent één van de meest gevoelige sterrenbeelden en vindt gevoel dus ook erg belangrijk. Vraag dus aan je dates hoe zij zich voelen! Kijk hoe je matches praten over hun gevoelens en als ze er niet open voor staan om te praten, dan wordt het hem helaas niet. Een persoon die bijna nergens een mening over heeft, nope! Thank you, next.

Maagd

Jij bent duidelijk op zoek naar een perfecte match, maar wat je gaat zoeken kan je meestal niet vinden (tenzij je toevallig een moeder bent, want die vinden écht alles). Jij vindt het heel fijn om verliefd te zijn en dit samen met iemand te kunnen delen, maar je bent toch heel kritisch op je matches. Zorg er dus voor dat jij genoeg mensen ook de kans geeft, want misschien loop je wel iets mis. Kijk ook eens naar iemand zijn innerlijk in plaats van iemand af te keuren op de foto’s.

Leeuw

Make way, make way: de Leeuw komt eraan. Jij staat enorm graag in de spotlights en je kan dus ook uren over jezelf praten. Maar vergeet de ander niet, hè! Luister ook eens naar wat de ander te vertellen heeft, een relatie bestaat ook uit twee personen. Anders bestaat er een kans dat je match zich genegeerd gaat voelen, en dat willen we niet.

Weegschaal

Laat jouw profiel shinen! Hoe jij overkomt op anderen is erg belangrijk bij het online daten, zorg er dus voor dat jouw profiel er perfect uit ziet. Laat in één opslag zien wie jij bent en kies dus wat verschillende foto’s. Maar zorg wel dat je foto’s zo goed mogelijk laten zien wie jij bent, geen catfish-praktijken dus.

Schorpioen

Als Schorpioen ben je best wel intensief, en zal je alles doen voor de relatie! Maar slow down, en geniet van het flirten. Laat een leuke match niet afhangen van de de s*ksuele chemie, maar probeer de persoon ook écht te leren kennen! 

Boogschutter

Als Boogschutter is humor een mega belangrijk ding voor jou, merk je al via de app dat hij niet echt grappig is? Weg ermee, die persoon is dan niks voor jou. Als je match jouw humor niet begrijpt dan vind jij hem waarschijnlijk al snel saai. En test de gesprekken door jouw humor te gebruiken! Begin bijvoorbeeld met een grappige openingszin of stuur wat leuke memes.