Lifestyle

Het grootste terrassen festival van Amsterdam begint bijna!

het-amsterdamse-terrassen-festival

Houd jij ook wel van een drankje doen op het terras in de zomer? Dan hebben we goed nieuw! Het Amsterdamse Terrassen Festival begint alweer bijna en jij kan erbij zijn.

Terrasje pakken

In de zomer doen we niets liever dan een terrasje pakken. Heerlijk bijkletsen met vrienden en familie onder genot van een lekker drankje in de zomerse zon: ons wel bellen. Kan jij je hier wel bij aansluiten? Dan is Het Amsterdamse Terrassen Festival een absolute must voor jou om te bezoeken.

Het Amsterdamse Terrassen Festival

Het is weer zover: Het Amsterdamse Terrassen Festival begint bijna! De naam zegt het eigenlijk al, maar dit festival is voor iedereen die wel houdt van een drankje doen op het terras. Van donderdagmiddag 27 juli tot zondagavond 30 juli wordt het Amsterdamse Rembrandtpark omgetoverd tot het grootste terras van Nederland. Nou ja, soort van. Het is namelijk niet één groot terras, maar verschillende horecazaken uit Amsterdam zetten hier hun food trucks neer om jou een geweldige avond te bezorgen.

View post on Instagram
 

Er komen dus verschillende horecatentjes uit Amsterdam naar het Rembrandtpark. Zo zullen onder anderen Brasserie Van Dam, Five Brothers Fat, NENI, BAUT, Ceppi’s, Café Panache, Café Garçon en Mooie Boules jouw hapjes en drankjes komend weekend verzorgen.

Als je dacht dat dit het was – een paar terrassen in het park – heb je het fout. Want wat is nou een festival zonder muziek? Iedere avond wordt er muziek verzorgd door allerlei leuke nachtclubs uit Amsterdam. Daarnaast wordt er een karaoketent neergezet, zodat ook jij een podium krijgt. Is dit je net iets te druk en hou jij wel van iets meer rust? Dan is de Silent Disco he-le-maal jouw ding. Er is dus voor iedereen wel wat te vinden!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Trend-alert: dit zijn de 6 leukste festivaltrends van 2023

Openingstijden en tickets

Zoals eerder al genoemd zal Het Amsterdamse Terrassen Festival dus plaatsvinden van donderdag tot zondag in het Rembrandtpark. Donderdag en vrijdag zal het terrein om 16.00 uur openen en om 23.00 uur weer sluiten. Zaterdag en zondag gaan de terrasjes al wat eerder open: dan kun je om 12.00 uur al lekker plaatsnemen. Ook dan eindigt het festival weer om 23.00 uur. Als je tickets wil bemachtigen moet je snel zijn, ze vliegen namelijk over de toonbank. Bestel je tickets hier!

Beeld: Amsterdamse Terrassen Festival

Must reads 👀