Lifestyle

Deze fantastische ‘high cocktail’ in Utrecht wil je proberen

high-cocktail-utrecht

Verras je vriendinnen met een leuk uitje en neem ze mee naar dit restaurant in Utrecht voor een overheerlijke 'high cocktail'. Wat is er beter dan lekker eten, een fruitige cocktail en goed gezelschap?

FAK Utrecht

De naam klinkt nogal een tikkeltje agressief, maar het is niet wat je denkt. FAK (oftewel french-asian kitchen) is een super leuk restaurantje in het centrum van Utrecht. Naast dat de aankleding van het café er enorm hip en schattig uitziet, is het eten ook overheerlijk. Wel zo belangrijk 😉 Je kunt hier genieten van de lekkerste wijnen, beste sushi’s en overheerlijke cocktails. Vooral dat laatste doet ons hartje sneller kloppen. Om de nazomer nog even goed te vieren, heeft FAK iets heel leuks bedacht. Elke zaterdagmiddag kan je bij ze in Utrecht terecht voor een overheerlijke high cocktail.

View post on Instagram
 

High Cocktail

Je kent de term ‘high tea’ vast wel. Dit is eigenlijk hetzelfde concept, maar dan met verschillende cocktails en mixdrankjes. In plaats van dat je een theetje drinkt met een stukje gebak of sandwiches, krijg je een uitgebreide selectie aan de lekkerste hapjes. Van verse sushi en edamame tot aan gevulde dumplings en heerlijke gamba’s. Ben je niet zo weg van vis? Geen zorgen. Voor de dumplings kan je kiezen uit verschillende vega en kip-opties. Daarnaast weet de Aziatische keuken ook als geen ander hoe ze beef tataki moeten klaarmaken. Heer-lijk!

De verzameling aan gerechtjes wordt op een feestelijke manier geserveerd. Een grote schaal met verschillende verdiepingen wordt naar je tafel gebracht en we moeten de drankjes natuurlijk niet vergeten! In een pakket voor twee personen krijg je maar liefst vier cocktails naar keuze. Psstt… Je kan natuurlijk altijd nog bijbestellen als je langer wil blijven zitten.

Lees ook:
Dit wil je niet missen: er komt een cocktailfestival in Amsterdam

Lijkt dit jou wel wat en kan je niet wachten om je vriendinnen in te lichten? Zorg er dan wel even voor dat je gereserveerd voor de high cocktail, voordat je in Utrecht op de stoep staat. Het restaurant is enorm populair door hun aanbieding en je wil natuurlijk wel zeker zijn van je plekje. Elke zaterdagmiddag tussen 13:00 uur en 17:00 uur kan je een tafel reserveren. Per persoon kost het je €42,- euro en daar krijg je ook heel wat voor terug. Wij zeggen, doen!

View post on Instagram
 
Bron: FEM-FEMBeeld: instagram @fakutrecht