Lifestyle

Is thigh brow de nieuwe thigh gap?

We mogen dan wel aan de drempel staan van de herfst, voor onze favoriete celebs is het altijd bikini seizoen. Of ze nu voor een première in Cannes zijn, liggen bruin te bakken op het strand van Miami of gewoon thuis een pool party organiseren; er is altijd tijd voor een jaloersmakende foto. Een geliefde pose is de thigh brow. Betekent dit dat de thigh gap dan eindelijk verleden tijd is?

Een nieuwe trend is geboren, de thigh brow. Heel Hollywood is momenteel in de ban van deze thigh brow, maar wat is dit nou precies? 

Heel simpel is de thigh brow de vouw die ontstaat als je heupen en dijen elkaar aanraken. Volgens de bedenker van deze 'trend' lijkt de vouw op een wenkbrauw, vandaar de naam. Voor de thigh brow hoef je niet jezelf kapot te diëten, je mag zelfs zoveel chocolade eten als je wil! Het enige wat je moet doen voor een thigh brow is door je benen knielen of zitten, succes gegarandeerd.

 


Elke trend waar we alleen voor hoeven zitten vinden wij geslaagd. Gelukkig is de thigh brow is stuk realistischer dan de thigh gap. Bye thigh gap, hello thigh brow!

Wat vind jij van de thigh brow?

Bron, bron