Lifestyle

Crea Bea’s ontdekt: Emma, Monika, Michelle en Iris

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje op het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben? Kijk dan snel verder wat deze meiden allemaal kunnen maken.



Michelle
Michelle tekent graag via haar computer, waarbij ze voornamelijk in het zwart-wit tekent. De tekeningen geven tegelijkertijd ook een statement, zoals met de tekst 'I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit'. Het zijn tekeningen die je niet vaak tegenkomt en daardoor origineel! 



Emma
Girlscene lezeres Emma fotografeert graag de natuur. Zo ook een slak, die je nog nooit zo gedetailleerd hebt kunnen bekijken als op dit shot. Een ander genomen shot van Emma is een berg, waarop een gedeelte sneeuw ligt. We are impressed! 




Iris
Iris tekent/schildert het liefst haar favoriete idolen, waaronder Lana Del Ray en Stromae. De Girlscene redactie is dan ook enorm onder de indruk van deze kunstwerkjes, want wat lijken ze allemaal op de echte idolen! 



Monika
Ik teken al sinds groep 4. Het is iets wat ik altijd al erg leuk heb gevonden. Ik heb nooit teken lessen gevolgd. Mijn inspiratie komt vooral van mijn hond, de natuur en animatie series. Ik teken vooral cartoon en digitaal!

Heb je de vorige Crea Bea's gemist? Kijk dan snel hier.

Welke creatie vind jij het mooist?
Pin je eigen creaties in Pinbook