Lifestyle

Mensen onthullen de ergste dingen die ze hebben gedaan in De Sims

ergste-dingen-de-sims

De kans dat jij vroeger of nog steeds De Sims speelde, is heel groot. Let's be honest: die Sims haalden toch gewoon de meest evil person bij jou naar boven? Geef maar toe, ook jij hebt weleens het trappetje weggehaald zodat je Sims zouden verdrinken! Wij zetten 8 heftige gebeurtenissen die mensen met hun Sims uithaalden voor je op een rijtje. 

De Sims

Wat is het ergste dat jij ooit hebt gedaan tijdens het spelen van De Sims? Je kunt een Sims op ontzettend veel verschillende manieren laten sterven... Maar je kunt ze ook gewoon het leven heel zuur maken. Wij hebben de ergste (en grappigste!) voor jou verzameld. Gelukkig is het maar een spelletje, zullen we maar zeggen!

1. Vreemdgaan

“Mijn Sim had de wens om met tien mensen naar bed te gaan. Ze had een man die kunstenaar was. Elke keer als zij een lover mee naar huis nam, liet ik hem de situatie in de slaapkamer schilderen. Hij heeft haar nooit betrapt omdat hij in zijn studio schilderde, maar ik liet hem dus steeds de slippertjes van zijn vrouw schilderen. Uiteraard heb ik de schilderijen door het hele huis gehangen.”

2. Doolhof

“Ik maakte een doolhof op het kavel van mijn familie. Aan het begin stond een ruimte met de wc, in het midden stond een ruimte met de koelkast. Het kostte mijn Sim 48 uur om van de wc naar de koelkast te komen, en andersom.”

3. Geheime kelder

“Ik creëerde en vrouw die met mannen trouwde en ze vervolgens liet sterven. Op de dag van de bruiloft sloot ik de mannen op in de kelder en liet ze verhongeren. In haar geheime kelder stonden ongeveer 20 urns. Ze heeft nooit seks met de mannen gehad. Ze is als maagd gestorven en heeft een meisje geadopteerd. Ik heb vervolgens hetzelfde gedaan met de dochter.”

4. Aliëns

“Ik creëerde een aliën en liet hem zoveel mogelijk vrouwen bezwangeren. Doel: de hele Sims populatie tot aliëns maken.”

5. Sociaal experiment

“Ik wilde een sociaal experiment doen. Ik nodigde de hele buurt uit en zette ze in een grote ruimte zonder deur. In de ruimte stond slechts één wc. Ik wilde kijken of de Sims naar de wc durfden met iedereen erbij. De meesten wilden dat niet. Uiteindelijk lag de hele kamer vol met plas.”

6. Koffie

“Hij was moe dus ik liet hem koppen koffie drinken waarna hij constant in zijn broek plaste. Hij was alleen maar aan het huilen en werd depressief tot hij erbij neerviel. Terwijl zijn pasgeboren baby in de wieg lag.”

7. Poolparty

“Ik nodigde de hele buurt uit en liet ze in het zwembad zwemmen. Ik haalde de trappetjes weg. Doel: de hele buurt uitmoorden.”

8. Eenzame man

“Ik maakte een buurt met alleen maar vrouwen. Die allemaal lesbisch waren. Er woonde slechts één man. Moet je je eens voorstellen: je bent een man en woont met alleen maar vrouwen in de buurt. Maar je sterft alleen, want ze hebben allemaal geen interesse in jou.”