Lifestyle

In dit mopshonden café kun je de hele dag knuffelen met hondjes

mopshondencafe

Bijkletsen met jouw bestie, nippen van een 'pugaccino' en ondertussen knuffelen met een schattig mopshondje... dat kan in het eerste mopshonden café van Europa! Het café is nog maar net geopend en nu al een gigantisch succes. Hoe kan het ook anders, want knuffelen met mopshonden wil toch iedereen?!

Onbeperkt knuffelen

De hele dag door knuffelen met hondjes klinkt als een droom en lijkt te mooi om waar te zijn. Maar sinds kort kan het dus echt. Onze droom is werkelijkheid geworden met de opening van het eerste mopshonden café van Europa. In dit café lopen tientallen mopshonden rond terwijl jij tegelijkertijd met je bestie aan het kletsen bent. Mocht je nog nooit gehoord hebben van de mopshond, is hier gemakkelijk een beeld bij te krijgen. Je weet wel, die kleine hondjes met platte neusjes en rimpeltjes in het gezicht. Terwijl de hondjes genieten van jouw aandacht en bijzijn kan jij genieten van een heerlijke ‘pugaccino’. We snappen natuurlijk dat je hier meteen naartoe wilt. Je moet dan alleen wel tickets boeken naar Londen, want daar is het eerste mopshonden café van Europa geopend. Bij Pugs & Pals kun je de hele dag door knuffelen met de schattige beestjes en ondertussen genieten van ‘puggalicious cupcakes’,’pugcktails’ of ‘pugaccino’s’.

Lees ook:
Dit zijn de leukste Halloween kostuums voor je hond

Mopshonden adopteren

Jouw eigen mopshond is ook welkom in het mopshonden café, maar mocht je er geen hebben dan zijn er genoeg hondjes om mee te knuffelen! Is er een hondje waar je verliefd op bent geworden? Het café werkt samen met verschillende opvangcentra in de omgeving van Londen, en het is mogelijk om een mopshondje te adopteren!

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest