Food

Nieuwe Pickwick: Fruit Fusion

Pickwick ging op zoek naar iets nieuws. Iets wat nog niet in Nederland te verkrijgen was, maar nu wel! Pickwick heeft namelijk nieuwe theesmaakjes en het zijn de fruitigste smaakjes ooit. Waaronder citroen en ananas, zwarte bessen en kers en last but not least framboos en aardbei. Pickwick heeft geen cafeïne toegevoegd aan deze nieuwe smaakjes en smaken dankzij de echte stukjes fruit nog fruitiger.

Dit zijn ze dan, de nieuwe Pickwick theesmaakjes die nog fruitiger smaken dan de smaakjes die je tot nu toe proefde. 

Citroen & ananas
Omdat de citroensmaak altijd al populair was, heeft Pickwick ervoor gekozen om naast de citroen nog een smaakje eraan toe te voegen. We hebben het natuurlijk over de ananas! De fruitsoorten samen zorgen voor een spannende en frisse combinatie. We like! 

Zwarte bes & kers
Bosvruchtenthee valt bij iedereen in de smaak. De belangrijkste smaakmaker in deze thee is de bosvrucht! Omdat elke nieuwe theesmaak echte stukjes fruit bevatten, is deze thee intens van smaak. Goed voor als je in de ochtend even wakker geschud wil worden door thee, in plaats van koffie 😉

Framboos & aardbei
In deze thee zit als basis groene rooibos. Dankzij deze basis in combinatie met framboos en aardbei is de thee rood van kleur en krijgt het een milde en zoete smaak. Je hebt dus geen suiker nodig om te genieten van deze Fruit Fusion thee. 

Vanaf deze maand vind je de Pickwick Fruit Fusion in alle bekende Nederlandse supermarkten en betaal je voor één pakje €1,69. 

Ga jij deze nieuwe theesmaakjes van Pickwick proberen? En naar welke gaat jouw voorkeur uit?

Pin je favoriete thee in Pinbook