Fashion

Zo draag je de trendkleur: Geel

Iedere week vertellen we je in dit fashionable artikel van Fashionscene.nl wat de trends zijn, waar je deze kunt shoppen en welke bloggers ons inspiratie geven. Ook deze week hebben we weer een artikel boordevol inspiratie en dan met name op het gebied van één kleur: namelijk geel, ba-na-nas!

Het is de kleur van de lente & zomer en een geel item geeft je outfit nét dat beetje extra. Daarnaast is het ook gewoon een supervrolijke kleur waar de Fashionscene redactie helemaal blij van wordt. Kijk mee naar de looks straight from the catwalk en shop gele items voor jouw zomergarderobe bij Nelly, H&M en Zara.

Persoonlijk voelde ik – Fashionscene’s Emma – mij altijd Maja de bij als ik zwart met geel combineerde. Op de een of andere manier voelde het niet goed en neigde ik meer naar de combinatie geel – wit, wat best wel een zomerse combinatie is. Echter, toen ik de outfits van bloggers Sincerely Jules, Fashionvibe en Kenza bekeek zag ik dat het helemaal niet zo raar staat! Ik schafte meteen een gele blouse aan en combineer deze nu met liefde met mijn zwarte ripped jeans.

Een trend komt natuurlijk altijd ergens vandaan. Soms van streetstyle, maar vaak komt de trend daarvoor al van de catwalk. Ook met de trend ‘geel’ is dat het geval. Verschillende designers kozen met de Spring 2014 collectie voor geel. Christian Dior koos voor een klassieke gele rok, bij DKNY gingen de modellen in pastelgeel de catwalk op en ook Chanel liet een gele jurk zien. Blumarine pakte helemaal uit en liet meerdere all yellow outfits zien.


Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Mijn favoriete bloggers combineren een geel item allemaal op een verschillende manier. Van een geel hempje, tot jurkje, tot shortje of zelfs schoenen in het geel. Zij laten zien dat geel heel erg draagbaar is en op allerlei manieren valt te combineren. Ook Solange Knowles, Whitney Port en Beyoncé houden wel van een beetje geel! 


Bron

Bron

Bron

Bron

Bron
Bron

Bron
Bron


Links & Rechts

Shopping

Links & Rechts

Shopping

Links & Rechts

Shopping

Links & Rechts

Draag jij de kleur geel al? En welk item ga jij aanschaffen?
Pin je favoriete gele items in Pinbook

Must reads 👀