Food

HEMA verkoopt regenboog tompoucen voor Pride Amsterdam

hema-regenboog-tompoucen

Als je in de buurt van Amsterdam woont, dan is het je vast wel al opgevallen. Het is deze week namelijk Pride Amsterdam. Alle regenboog vlaggen mogen uitgehangen worden en het is tijd om de liefde te vieren met elkaar. Dit jaar is het thema #YouAreIncluded staat zowel voor individuen als groepen die strijden voor gelijke rechten. En ook HEMA viert dit jaar Pride, want ze verkopen nu regenboog tompoucen.

Pride Amsterdam

Je hebt hier en daar vast al wat regenboog vlaggen zien hangen. Want deze week is het Pride Amsterdam. Deze duurt een hele week lang en vindt plaats van 1 tot 6 augustus 2023. Het belooft een groot feest te worden en bij een feestje horen natuurlijk ook lekkere hapjes en snacks. En daar speelt onze favoriete winkel HEMA dit jaar goed op in. Zij verkopen nu namelijk regenboog tompoucen.

Regenboog tompoucen van HEMA

We kennen de tompouce natuurlijk met de roze glazuur, maar dit keer heeft HEMA weer wat nieuws bedacht. Vanwege Pride Amsterdam verkopen ze nu namelijk regenboog tompoucen. Dat laat de winkelketen weten op Instagram. “Liefde gaat tenslotte door de maag”, lezen we bij de post.

En dat doet de winkelketen dus niet zomaar, want het geld wat deze tompoucen opleveren gaat naar een goed doel. “De opbrengst van de regenboog tompoucen gaat naar @cocnld, een organisatie die zich hard maakt voor de belangen van de LHBTI+ community. Maakt ‘m nog lekkerder”, aldus HEMA.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Deze leuke cocktailglazen van HEMA zijn ideaal voor op het strand

Ben je benieuwd of deze tompoucen net zo lekker zullen smaken als de klassiekers? Dan kan je deze scoren in de HEMA-vestigingen of je kunt ze natuurlijk ook gewoon online bestellen. Let wel op, want deze regenboog tompoucen kan je niet per stuk kopen. Ze worden verkocht per zes stuks en daar betaal je € 9,50 voor. Happy Pride!

Beeld: HEMA