Beauty

Hot or not: Gosh Lip Lacquer

17

Toen Girlscene's Renée nagellak swatches wilde maken met de Gosh Lip Lacquers - zonder de verpakking te lezen - kwam ze al snel bedrogen uit. Zodra je het potje openmaakt zie je namelijk ineens een applicator én er komt je geen nagellak walm tegemoet… Je begrijpt vast wel dat Renée snel doorheeft dat dit geen nagellak was. ;-) Onze interesse is gewekt: is deze Gosh Lip Lacquer hot or not?


Van links naar rechts zijn de kleuren: 001 Innocent Lips, 003 Sweet Lips, 005 Crispy Lips, 008 Dangerous Lips, 004 Flirty Lips, 007 Hot Lips

Vind je ook niet dat de lip lacquers net op een potje nagellak lijken? Het is een combinatie tussen een lipgloss en lipstick, dus eigenlijk een vloeibare lipstick zoals de Rimmel Apocalips. 


Dit is de applicator van de Gosh Lip Lacquers. Het is een sponsje zoals je gewend bent van een lipgloss. Eens kijken of hoe deze glossjes/vloeibare lipsticks werken!


Begin met droge en schone lippen. Gosh Lip Lacquers zijn niet uitdrogend, dus je hebt niet per se een lippenbalsem nodig - tenzij je lippen droog zijn.


001 Innocent Lips
Innocent Lips is een kleur die je bijna niet ziet op je lippen. Het is een mooie nude als je weinig pigment in je lippen hebt, maar wanneer je lippen van zichzelf donker zijn is deze kleur waarschijnlijk meer als een concealer op je lippen. Ondanks dat Innocent Lips in het potje bruin oogt zie je dit niet terug op de lippen. 


003 Sweet Lips
Liefhebbers van milky roze lipproducten zitten goed met Sweet Lips van Gosh. De lichtroze kleur trekt licht in de lijntjes van je lippen, maar dat valt bijna niet op. Sweet Lips is niet de meest gepigmenteerde kleur waardoor het een mooie natuurlijke kleur is. Deze kleur complementeert vooral meiden met een lichte huidskleur.


005 Crispy Lips
Een gepigmenteerde, koele versie van Sweet Lips is deze kleur Crispy Lips. Toegegeven... de naam is alles behalve aantrekkelijk in tegenstelling tot de kleur op je lippen. Het is wel nodig om een paar lagen aan te brengen om dit resultaat te krijgen, maar wanneer je zin hebt in iets meer kleur is dit iets voor jou. Crispy Lips is een kleur voor elk meisje. Als je bleker bent is het wel belangrijk dat je een koele ondertoon hebt, omdat deze tint anders vloekt bij je huid. Doordat Crispy Lips een blauwe ondertoon heeft lijken je tanden witter als je dit draagt. Mooi meegenomen! 


004 Flirty Lips
Flirty Lips lijkt iets op Morning Rose van MAC en Riverside Rose van NYC. Dat de kleur in het potje oranje lijkt zie je nauwelijks als je het draagt. Deze licht oranje/roze kleur past zelfs bij meiden met een koele ondertoon. Je hoeft niet per se licht of donker te zijn of een warme huid te hebben, aangezien Flirty Lips bij iedereen staat. Dit is (verrassend genoeg) Girlscene's favoriet. 


007 Hot Lips
Verwacht geen fel oranje gloss op je lippen, want eenmaal aangebracht is Hot Lips meer als een rood met oranje ondertoon. Qua pigmentatie is Hot Lips gemiddeld. Het is belangrijk om niet te veel lagen aan te brengen omdat het effect dan niet zo mooi is, zoals je bij de randjes en mondhoeken ziet. 


008 Dangerous Lips
Dangerous Lips is hetzelfde als Hot Lips, maar dan feller, dieper en meer roze. Wanneer je een laag aanbrengt heb je een kleur op je lippen alsof je net een waterijsje hebt gegeten, maar je kunt het ook opbouwen voor een dekkende kleur zoals op de foto. Dangerous Lips zou vooral mooi staan op diepe en donkere huidskleuren. 


Dit is de licht oranje kleur Flirty Lips. Tijd om het gedurende de dag te testen! 

Hoe lang blijven Gosh Lip Lacquers op je lippen zitten zonder te vervagen en te verdwijnen? Een maaltijd overleven is best lastig voor dit product. Daarna moet je dus wel even bijwerken. Als je niet eet blijft het ongeveer drie uur op je lippen wat niet spectaculair is, maar gemiddeld voor een gloss-achtig product. Het is prettig dat je vooral bij de lichte kleuren geen spiegel nodig hebt om het netjes aan te brengen. Perfect voor onderweg en door het formaat is het een prima lipproduct om mee te nemen in een (kleine) tas.

Gosh Lip Lacquers zijn licht plakkerig, maar niet storend. Wanneer je het aanbrengt op je lippen heb je eerder te veel dan te weinig op de applicator waardoor je twee keer moet dippen. De pigmentatie is bij de meeste kleuren niet erg goed. Verder is er weinig aan te merken op de Gosh Lip Lacquers! Als je op zoek bent naar een natuurlijke lip look is dit zeker iets voor jou. 

Gosh Lip Lacquers komen in acht verschillende kleuren. De een geeft vooral kleur terwijl de lichtere tinten vooral goed glanzen. Per stuk kosten ze €8,49. 

Zijn de Gosh Lip Lacquers hot or not? De prijs is wat minder, maar als je op zoek bent naar een niet plakkerige gloss slash lipstick is dit product zeker hot! De kleuren zijn mooi, universeel en flatteus. Elke tint staat bij bijna iedereen mooi zonder dat de kleuren op elkaar lijken. Daarnaast is de verpakking cute en anders dan de meeste lipproducten. Glanzende (lipgloss) lippen komen trouwens weer terug in de mode en het straatbeeld, dus dit is een goed product voor de aankomende seizoenen.

Wat vind jij: zijn Gosh Lip Lacquers hot or not? Welke kleur zou je zelf dragen?

Inspireer anderen in Pinbook

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

17 reacties

 • 3 jaar geleden nadiatjuuh

  Hot! Ik vind de roze mooi.

 • 5 jaar geleden Anna

  " Wanneer je het aanbrengt op je lippen heb je eerder te veel dan te weinig op de applicator waardoor je twee keer moet dippen." Waarom moet je twee keer dippen als je eerder teveel dan te weinig hebt? Dan heb je toch juist niet meer nodig of zie ik dit verkeerd?

 • 5 jaar geleden Mirte

  hmm opzich wel leuk , maar geen musthave voor mij zijn te een beetje te duur voor een lipgloss en ze nemen meer ruimte in

 • 5 jaar geleden Sky_

  004 en 007 vind ik het mooist, maar net zoals Merel_Jasmijn vind ik $8,49 teveel voor een potje

 • 5 jaar geleden Merel_Jasmijn

  Ik vind die kleur Flirty Lips wel leuk, maar €8,49 per stuk vind ik wel een beetje te duur. Ik zou er persoonlijk niet meer dan €4,00 voor over hebben

 • 5 jaar geleden InLoveWithHim

  Te duur, maar wel AWESOME voor de nagellakfreak (zoals ik)

 • 5 jaar geleden **Chant88**

  Opzich wel leuk maar niet echt een must have

 • 5 jaar geleden Selenator14

  Niet zo bijzonder doe mij maar een lipglosje van essence van het collectie stay

 • 5 jaar geleden kietje

  Ik vind ze niet zo mooi dekken eigenlijk. Niet echt egaal.

 • 5 jaar geleden Renee

  hot, maar ik zou ze zelf niet kopen, zeker niet voor die prijs

 • 5 jaar geleden iLove3.141592

  ehhh, ik vind het gewoon lipgloss :d

 • 5 jaar geleden Anne

  Ik vind het wel mooi.

 • 5 jaar geleden Danepuss

  Zijn nu 5 euro bij kruidvat!

 • 5 jaar geleden MOIII

  Voor deze prijs niet..

 • 5 jaar geleden Ilsee

  Ik heb die prijs er eerlijk gezegd niet voor over

 • 5 jaar geleden HappyGirl

  Ik zou eerder denken dat het nagellak was.

  Maar zou het wel willen proberen!

 • 5 jaar geleden HappyGirl

  Jeeeeej 1e rea

 1. 1