Beauty

Dit masker gaat viral op TikTok en laat je puistjes snel verdwijnen

Indian healing clay

De één heeft ze iets minder dan de ander, maar we hebben allemaal wel eens last van puistjes. Onze droom is natuurlijk om een gladde en stralende huid te hebben, maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Hoe fijn zou het zijn als er een wondermiddel bestond, die puistjes laat verdwijnen. TikTok heeft hier de oplossing voor gevonden, want dit masker haalt al je onzuiverheden binnen no time weg.

Indian healing clay

De Indian healing clay is een poeder dat je moet mengen met appelazijn om het perfecte kleimasker te maken. Je kan het masker voor al je onzuiverheden gebruiken. Denk hierbij aan mee-eters, puistjes of acne. Ben je ready voor een stralende huid? Probeer het masker dan zelf. Het masker gaat viral op TikTok en is super effectief. Volgens de TikTok-trend moet je de indian healing clay mengen met een beetje appelazijn om een soort ‘pasta’ te maken. Je kunt het masker over je hele gezicht smeren of alleen op de plekken waar je onzuiverheden zitten. Laat het masker voor ongeveer twintig minuutjes intrekken, dit zorgt er namelijk voor dat je huid weer rustig wordt en je puistjes uitdrogen. Het masker kan je er het beste afhalen met een washandje en warm water. Hierdoor wordt de klei weer vloeibaar en was je het makkelijk van je gezicht af.

Lees ook: 
Beauty-hack! Déze spotgoedkope haarolie gaat viral op TikTok

Kleimasker

Het masker gaat viral op TikTok en wordt door verschillende mensen uitgeprobeerd. Maar wat maakt dit masker nou zo goed? De Indian healing clay bestaat uit pure Calcium Bentoniet klei. Dit ingrediënt staat bekend als het effectiefste gezichtsreiniger/masker in de wereld. De klei zou niet alleen maar helpen bij puistjes, maar ook bij het herstel van blauwe plekken, wonden, eczeem en psoriasis. De kleipoeder is slechts vijftien euro, dus je hoeft niet bang te zijn dat het je veel geld gaat kosten. Ga jij dit product ook uitproberen?

View post on TikTok

Beeld: Pinterest