Lifestyle

Single tijdens de feestdagen

December feestmaand. En jij bent vrijgezel terwijl vriendinnen tegen hun vriendje aankruipen bij de open haard en de sneeuw naar beneden valt… Dat klinkt romantisch, maar het is heus niet zo erg om december single door te brengen. Er zijn namelijk een hoop voordelen waarom het juist fijn is om niet vast te zitten aan een jongen tijdens deze maand. Wil je weten waarom? Lees dan verder.

De grote vraag is of je wel toe bent aan een nieuwe jongen in je leven. Misschien vind je het wel lekker om vrijgezel te zijn en geen 'verplichtingen' te hebben. Maar over de volgende zaken hoef jij je tenminste geen zorgen te maken.


bron

Waar vier je Kerst?
Eerste Kerstdag bij jou, Tweede Kerstdag bij mij? Oh… dat lukt niet met wat je broer heeft afgesproken. Anders overdag bij jou 's avonds bij mij? Wil je thuis eten 's avonds? Oke…

Het kan weleens lastig te zijn om de feestdagen te plannen. Zowel jouw ouders als zijn ouders willen jullie zien en samen eten. Maar er zijn ook andere familieleden waar je rekening mee moet houden en het is vaak een hassle om te regelen wie wanneer kan en waar je verblijft.

Wat doe je met Oud en Nieuw?
Vier je Oud en Nieuw met zijn vrienden of jouw vrienden? En hoe doe je dat met de familie, wanneer zie je die? Dingen om over na te denken… Gelukkig hoef je niet over deze dilemma's na te denken want jij hebt alleen je vrienden en familie waar je je druk om hoeft te maken.

Wat geef ik hem en zijn familie voor Kerst?
Veel families vieren kerst met cadeaus en elk jaar is het best duur om voor iedereen een cadeau te kopen. Het moeilijkste deel begint al als je naar de winkels gaat. Want wat ga je deze keer kopen voor iedereen? Zeker voor mannen is het niet eenvoudig om iets uit te kiezen. Die zorgen heb jij niet. Yes!


bron

Feesten
Je kunt zoveel mogelijk feestjes aflopen als je zelf wilt, omdat je niet de avond hoeft door te brengen met je vriend en je lekker een nacht kunt doorhalen zonder dat je verplichtingen van je schoonfamilie hebt. Heerlijk!

Jongens/telefoonnummers scoren
Je hoeft niet te dealen met een jaloerse vriend omdat je tijdens het dansen aandacht krijgt van andere jongens. Je doet waar je zelf zin in hebt en wanneer je daar zin in hebt. Dan is het mooi meegenomen als je het nummer van een leuke jongen regelt.

Girls night out
Verzamel al je vriendinnen en ga samen op stap. Sleep ook de meiden mee die normaal aan hun vriend vastgeplakt zitten. No boys allowed en doe alles wat jullie gezellig vinden. Samen haren doen, make-uppen, maskertje, film aan, wijn erbij… 


bron

Eten
Je hoeft niet te overdreven netjes en perfect te zijn bij je eigen familie en het is oké om toch nog extra chocolade te eten want vanavond trek je lekker je meest comfi en a-sexy pyjama aan waar het niet uitmaakt hoeveel je hebt gegeten. Heerlijk om die oncomfortabele panty uit te trekken en niet bij je schoonmoeder op de thee te zitten.

Daten
Vind je het toch vervelend om alleen te zijn? Regel dan een date en ga uit met je potentiële lover op kerstavond bijvoorbeeld. Dan ben je toch niet helemaal alleen met kerst!

Ben jij single deze Kerst? Heb je nog tips?