Lifestyle

De grootste kerstshow van Europa begint al over 6 weken

grootste-kerstshow-europa

Misschien moet je er nog helemaal niet aan denken, maar de winkels zijn al druk bezig met de voorbereidingen van kerstmis. Het duurt nog maar 6 weekjes totdat heel Nederland massaal langsgaat bij de grootste kerstshow van Europa.

Grootste kerstshow van Europa

We hebben de eerste slok van onze pumpkin spiced latte nog niet eens op en TikTok staat alweer vol met versierde bomen en kerstverlichting. De nazomer is in volle gang, maar toch zijn er genoeg mensen die niet kunnen wachten totdat de straten weer wit kleuren van de sneeuw. Ook TikTokker Laura neemt haar volgers mee in de kerstsferen. Zij kondigt namelijk aan dat de grootste kerstshow van heel Europa weer te bewonderen is én dit al binnen 6 weken. Saaay what?!

Wij waren nogal geshockeerd van dit nieuws, maar haar volgers kunnen hun geluk niet op en willen zo snel mogelijk langs bij het royaal versierde tuincentrum. “Hier gaan wij heen!!”, reageert een enthousiaste fan en “Ik voel een uitje aankomen”, is er te lezen in de comments. Maar waar gaat dat uitje dan eigenlijk precies naartoe?

Lees ook:
Deze vrouw versiert haar huis al vier maanden voordat het kerst is

Intratuin Duiven

In de mooiste Intratuin van Nederland bevindt zich elk jaar de grootste kerstshow van heel Europa. De prachtige verlichtingen en indrukwekkende kersthuisjes trekken elk jaar weer talloze bezoekers. Je kunt hier niet alleen de leukste hebbedingetjes scoren om jouw huis kerst-klaar te maken, maar ook als je geen budget meer over hebt voor de versieringen, is het heerlijk om hier doorheen te wandelen.

Vanaf 7 oktober 2023 kan je de wonderlijke kerstshow bekijken in Intratuin Duiven in Gelderland. Pak de auto, het openbaar vervoer of de fiets en laat je betoveren door alle pracht en praal!

View post on TikTok

Beeld: intratuin