Beauty

Make-up, skincare en lifestylemerk LOOkX is vernieuwd!

Zijn jullie ook zo’n fan van beauty, make-up, verzorgingsproducten en zou je iedere week wel een behandeling willen? Make-up, skincare en lifestylemerk LOOkX is na haar oprichting ruim tien jaar geleden erg populair in zowel Azië als de BeNeLux. Met producten variërend van make-up tot zonnebrillen en van serums tot tassen zit er voor iedereen wat bij. In 2011 opende oprichtster Cindy van der Peet een webshop, die sindsdien erg goed loopt.

Tot voor kort was er op de webshop naast de aangeboden producten ook informatie te vinden over de behandelingen die de LOOkX salons aanbieden. Toch vond Cindy dat het beter kon, daarom heeft LOOkX vanaf nu een nieuw jasje! De nieuwe site heeft onder meer: de looks van BN’ers, meer nieuwe artikelen en inhoud, een nieuwe frisse look en nog veel meer. Er komen bijvoorbeeld blogs over beauty online en je kunt chatten met een medewerker die je kan helpen met producten voor jouw huidtype. Daarnaast zijn de producten van het merk natuurlijk ook verkrijgbaar via de website.

Wat wij erg handig vinden is de productwijzer. Hier wordt namelijk gekeken welke producten het best bij jouw huid passen. Kijk naar de foto’s en beschrijvingen van de verschillende huidtypen, beslis welke het meest overeenkomt met jouw type, en er staat een advies voor je klaar voor welke producten jouw huid het beste behandelt! Superhandig toch? Neem HIER snel een kijkje voor de vernieuwde site!


Een impressie.

Ben jij al bekend met LOOkX? Zo ja, wat zijn jouw ervaringen: goed of slecht?