Beauty

Deze nieuwe lipstick van Clinique gaat viral op TikTok

clinique-pink-honey

Het begint steeds kouder te worden buiten. En dat merken we maar al te goed, zo wordt ons haar pluizig en hebben we ineens veel meer last van droge lippen. Voor dat laatste probleem hebben we nu een perfecte oplossing gevonden. Op TikTok gaat er nu namelijk een nieuwe lipstick rond en deze zal je vast wel herkennen, want het is namelijk een nieuwe variant op de Black Honey Lipstick. En die wil je hebben!

Clinique’s Almost Lipstick

Op TikTok is deze nieuwe lipstick dus een groot succes en wij snappen wel waarom. Het is ook niet de eerste keer dat een product van Clinique viral gaat, want eerder was de Almost Lipstick in de kleur Black Honey al het gesprek van de dag.

Deze lipstick heeft inmiddels ook een speciaal plekje in ons hart gekregen. Hij bestaat al een aantal jaar en is nog steeds even populair is als toen hij voor het eerst werd gelanceerd. Het is een beetje een mysterieus en intrigerend product, omdat de naam doet vermoeden dat het om een diepe, zwarte kleur gaat. Maar niets is minder waar! Black Honey is eigenlijk een rijke, transparante bessenkleur die zich prachtig aanpast aan de natuurlijke lipkleur van degene die het draagt.

Pink Honey

En nu heeft Clinique dus besloten om een nieuwe kleur lipstick aan hun assortiment toe te voegen, namelijk Pink Honey. Als je altijd al op zoek bent geweest naar die ene perfecte roze tint die bij elke gelegenheid past, dan is dit de lipkleur waar je op hebt gewacht. Terwijl Black Honey bekend staat om zijn mysterieuze, aanpasbare bessenkleur, treedt Pink Honey op de voorgrond met een betoverende roze gloed. Het is als een vleugje romantiek dat je altijd bij je kunt dragen, ongeacht het seizoen.

Een van de grootste voordelen van Pink Honey is de veelzijdigheid ervan. Deze zachte roze tint past perfect bij elke outfit en elke gelegenheid. Of je nu een casual look wilt creëren voor een brunch met vrienden of jezelf wilt voorbereiden op een romantische date night, Pink Honey is je beste vriend.

Net als alle Clinique lipproducten is Pink Honey doordrenkt met hydraterende ingrediënten. De formule glijdt moeiteloos over je lippen, waardoor ze zacht en gehydrateerd blijven. Deze lipstick voelt aan als een zachte kus op je lippen, en wie houdt er nu niet van dat gevoel?

View post on TikTok

View post on TikTok

Waar is deze te koop?

Natuurlijk kunnen we niet praten over Clinique-producten zonder de elegante verpakking te vermelden. De zilveren huls met het groene Clinique-logo is een symbool van tijdloze schoonheid en verfijning. Het maakt Pink Honey tot een pronkstuk in je make-upcollectie.

Maar waar kan je deze nieuwe lipstick van Clinique eigenlijk kopen? Voor maar € 29 kan jij deze veelzijdige lipstick al toevoegen aan je collectie. En als we TikTok mogen geloven is deze zeker je geld waard. Dus waar wacht je nog op? Ren naar Douglas en scoor jouw Clinique Almost Lipstick in de nieuwe kleur Pink Honey.

Beeld: TikTok