Beauty

Test: L’Oréal Paris Skin Perfection

Meisjes en vrouwen van nu vinden de kwaliteit van hun huid heel belangrijk. Kleine poriën en een effen teint is iets waar we allemaal naar streven. L'Oréal heeft daarom een nieuwe lijn ontwikkeld die zich focust op de verbetering van de huidkwaliteit: SkinPerfection. De lijn maakt je huidoppervlak effen, verkleint de poriën en verbetert de teint. Benieuwd naar dit product? Lees snel verder!

L'Oréal heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan naar dé formule voor een perfecte huid. LR 2412, een krachtig corrigerend molecuul, is het resultaat van tien jaar onderzoek naar de optimalisatie van de huid. Dit molecuul is door L'Oréal verenigd met aanvullende ingrediënten om tot op het kleinste niveau de huid te verbeteren. SkinPerfection werkt doeltreffend op de zichtbaarheid van poriën, bevordert de celdeling en afschilfering van de huid zodat de opperhuid vernieuwd wordt en de verzachtende werking houdt roodheid onder controle. 

Dit streven naar de perfectie van de huid heeft geresulteerd in drie nieuwe producten: Skin Perfection Corrigerend Serum, Skin Perfection Corrigerende Hydraterende Dagverzorging en Skin Perfection BB Cream 5-in-1 Instand Perfector. De doosjes en verpakkingen zien er geweldig uit. Het is fluoriserend, het is roze: opvallend en vrolijk! 

Stap 1 op weg naar een perfecte huid is gebruik van het serum. Deze zorgt voor verfijning van de huidoppervlakte, verkleining van de poriën, reactiveert de helderheid van je huid en egaliseert de teint. 

De emulsie heeft een parelmoerglans en voelt erg zacht aan. De geur is subtiel en heerlijk friszoet. Ik test het serum op de gladde binnenkant van mijn onderarm. Deze is na het aanbrengen direct gehydrateerd en voelt glad en zijdezacht aan. 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10.

Na het serum is het tijd voor de corrigerende dagverzorging. De geur is hetzelfde, de textuur is wat dikker dan het serum maar heeft dezelfde mooie parelmoeren kleur. Wanneer ik de crème aanbreng voel ik meteen dat deze dieper doorwerkt in mijn huid en zorgt voor verzachting van poriën en huid. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10.

De laatste stap is de BB Cream 5-in-1. Deze crème hydrateert de huid tot 24 uur, vervaagt rode vlekjes, verbergt imperfecties, maakt oneffenheden glad en egaliseert je teint zodat je er stralend uitziet. Ik test de BB Cream op mijn hand; deze kleur komt het meest overeen met de kleur in je gezicht. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10.

Het voelt erg fijn aan en geeft mijn huid een egale, warme teint. Het is een vrij dikke BB Cream en komt toch wel dicht in de buurt van een foundation. Ik vind het erg fijn voor de tijd van het jaar, omdat je na deze crème geen huidmake-up meer nodig hebt!

De SkinPerfection producten zijn vanaf augustus verkrijgbaar voor de volgende prijzen:

  • Skin Perfection Corrigerend Serum €16,99
  • Skin Perfection Corrigerende Hydraterende Dagverzorging €14,99
  • Skin Perfection BB Cream 5-in-1 Instant Perfector €14,99

Wat vinden jullie van deze nieuwe lijn van L'Oréal en zijn jullie van plan te gaan kopen?