Beauty

Perfecte lokken met L’Oréal Keratine

Wil jij ook zacht, glad en steil haar zonder het te verzwaren? De nieuwe Elvive Keratine Glad lijn belooft je dit te geven! Goed nieuws voor al onze pluizige en dode lokken. Maar doen de producten wel echt hun werk? Ik -Emma- test de shampoo, conditioner en serum voor je uit. 

L'Oréal Kératine Glad Perfectionerende Shampoo

De shampoo belooft je lokken zijdezacht en perfect soepel te maken. Dankzij de effectieve werking van Micro-Keratine verzorgt het je haar vezel voor vezel. Voor het beste resultaat moet je het twee keer aanbrengen en reinigen; de eerste keer om te reinigen, de tweede keer om alle overige restjes en onzuiverheden extra te verwijderen.

Wat vind ik?
Wat ruikt de shampoo lekker! Het belangrijkste aan een shampoo vind ik misschien wel de geur. Hij ruikt lekker fruitig. Als mijn haar droog is voelt mijn haar zacht en verzorgd aan (mede dankzij de conditioner). Wel vind ik twee keer aanbrengen teveel; ik heb heel steil en redelijk dun haar, dus het verzwaart al snel. De volgende keer was ik mijn haar maar een keer met de shampoo. 

De shampoo kost € 4,06 voor 250ml.

L'Oréal Kératine Glad Perfectionerende Cremespoeling

De conditioner is de perfecte balans tussen een verzachtende, gladmakende conditionerformule met de heerlijke verzachtende werking van kamille-extracten. Het product belooft je haar makkelijk te stylen: het valt makkelijk in model en behoudt een natuurlijke, vloeiende beweging. Daarnaast krijgt exact de juiste hoeveelheid voedingsstoffen waardoor het van wortel tot punt zachter wordt, zonder het te verzwaren.

Wat vind ik?
Ik masseer een hoeveelheid door mijn vochtige haarpunten en laat het even intrekken. Na het aanbrengen van de shampoo voelt mijn haar al zachter aan, maar na het uitwassen van de conditioner al helemaal! Mijn haar is de laatste tijd best wel droog, dus het is belangrijk voor mij dat mijn haarproducten goed verzorgen. Ik vind het daarom fijn dat deze conditioner ook voor de rest van je haar -alleen niet op je hoofdhuid- geschikt is en niet alleen voor je punten. Ook een groot pluspunt: de conditioner ruikt net zo lekker als de shampoo! 

De conditioner kost € 4,06 voor 250ml.

L'Oréal Anti-Frizz Aqua Serum 

Dit product kun je op droog of op vochtig haar aanbrengen. Verdeel een tot twee pompjes serum in de handpalmen en strijk luchtig door de punten. Het Anti Frizz Aqua Serum moet je lokken glad maken en zorgen dat het 'onder controle' blijft, van wortel tot punt. De formule is verrijkt met Micro-Keratine om onregelmatigheden van de haarvezels op te vullen. Xylose zorgt e voor een 24-uur anti-kroes werking. Het is het eerste siliconenvrije serum.

Wat vind ik?
Ik was het meest benieuwd naar dit product. Ik heb al aardig wat serums geprobeerd, dus ik heb er ervaring mee. Het Anti-Frizz Aqua Serum vind ik een fijn product. Ik word als eerste verblijd met de heerlijke geur! Het serum ruikt fruitig, een beetje perzik-achtig. Ik vind het super belangrijk dat mijn haar lekker ruikt. Bij het aanbrengen is de geur redelijk sterk, maar na een kwartiertje werd het al minder. Mijn pluizige en ruwe punten worden een stuk gladder en zachter. Joepie! Ik ben enthousiast. 

Het serum kost € 9,14 voor 150 ml. 

De producten liggen vanaf mei (nu) in de winkels.

Wat vind jij van de L'Oréal Elvive Keratine Glad lijn?