Beauty

Wil je hebben: HEMA verkoopt nu spotgoedkope föhnborstel

HEMA föhnborstel

Voor een beetje een goede föhn, betaal je vaak al een flink prijsje. Maar nu hoeft dat niet meer: HEMA verkoopt namelijk een föhnborstel met vier opzetstukken, voor een spotprijsje!

Blow-out look

De 90’s blow-out is nu weer populairder dan ooit. Lekker veel volume en bounce in je haar. We love it! En wat is nou een betere manier om een blow-out te krijgen dan met een föhnborstel? Helaas betaal je voor een föhn van een beetje goede kwaliteit vaak al een flink prijsje. Om dan nog maar niet te beginnen over de verschillende opzetstukken die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de Dyson föhn die iedereen op TikTok lijkt te gebruiken. Of de Amika hitteborstel. Die is ook mega duur! Maar gelukkig is er ook goed nieuws: HEMA verkoopt namelijk een föhnborstel met vier opzetstukken, voor een me-ga lage prijs!

HEMA föhnborstel

HEMA verkoopt haar föhnborstel voor een spotprijsje van slechts €25,-. En wat je ervoor terugkrijgt, is bizar. Je krijgt namelijk vier opzetstukken, waarvan twee ronde borstels, een föhnkop en een platte borstel. En met het 360º draaibare snoer, kom je nooit in de knoop te zitten. Heel handig, dus! Daarnaast zijn er twee verschillende sterktes waarop je de föhnborstel kan gebruiken. Ook heeft ie twee verschillende warme-instellingen, zodat je zelf kan bepalen welke temperatuur je op je haar wil gebruiken. Als laatste heeft ie een cool shot-functie, zodat je, na het föhnen, je haar met koude lucht de hele dag in model kan laten zitten.

Lees ook:
HEMA verkoopt een strandmatstoel die perfect is voor de zomer

Tja, dat dit een geweldige aankoop lijkt, is wel duidelijk. Het is helaas nog wel een heel nieuw product, dus zijn er nog geen client reviews beschikbaar die ons vertellen of het je geld waard is. Daarom kunnen we niet met volle zekerheid zeggen dat de HEMA föhnborstel zo goed is als ie beloofd. Maar hé, voor €25,- is het het gokje wel waard, toch?

Beeld: pinterest