Beauty

Limited edition lentecollectie van Lush

Op de redactie kregen wij drie nieuwe producten van de Lush lentecollectie binnen. Het doosje was nog niet open, maar de heerlijke geur kwam ons al tegemoet! Wij zijn altijd gek op de producten van Lush, wie niet!? De nieuwe collectie heeft fijne, nieuwe bruiszeepjes. Het fijne aan deze producten is dat de ingrediënten niet op dieren getest zijn! Nou ladies, haal alvast de lente in huis met deze vrolijke zeepjes! Welke wordt jouw favoriet?

Lush

Dit zijn de zeepjes die we binnenkregen op de redactie:

Lush

Washing Up Fairy

Lush

Lush

Deze lieflijke zeep maakt afwassen een stuk leuker! De zeep maakt je handen ook heerlijk zacht en zorgt ervoor dat de borden goed schoon worden. Haal de fee door het afwaswater voor een sopje, totdat je genoeg bubbels hebt om de afwas te doen. Als je klaar bent met afwassen leg je de zeep droog weg voor de volgende vaat. De Washing Up Fairy kost € 7,50. Bestellen? Klik dan hier.

Mumkin

Lush

Dit schattige wezentje is heerlijk voor in bad. Verkruimel het onder je stromende badwater en je krijgt een lekker schuimbad dat heerlijk naar frambozen ruikt. De Mumkin kost € 5,95. Bestellen? Klik dan hier.

Madame Butterfly re-usable bubble bar

Vlinder

Lush

Dit is een rozen, geranium en citroen vlinder. Met deze zeep creëer je heerlijke schuimbubbels in het bad. En je geeft met deze vlinderzeep het water een leuk roze kleurtje. De re-usable bubble bar kost € 9,95. Bestellen? Klik dan hier.

Naast deze zeepjes, bestaat de lentecollectie uit veel meer heerlijke producten van Lush. Hieronder hebben wij nog een aantal andere producten uit de collectie uitgelicht.

Easter Egg Hunt Soap

Lush

 

Vier nu Pasen met deze heerlijke zeep en zoek de eieren. Het is een groene tuin waarin je de eieren makkelijk kunt vinden. De zeep heeft een heerlijke frambozengeur. Er wordt een stukje voor je afgesneden in de winkel, maar je kunt ook een stukje van deze zeep online bestellen natuurlijk. Dit tuintje met eieren kost € 7,50 per 100 gram.

Henata

Lush

Deze zeep bevat een geheim! Sla de Henata tegen de binnenkant van de badrand en er komt een mini-ei met blaadjes uit en een enorme hoeveelheid bloemetjes die gemaakt zijn van zeeppapier! De Henata heeft een heerlijke frisse geur. De zeep kost € 8,95. Bestellen? Klik dan hier.

Carrot re-usable bubble bar

Lush

Wat een leuke zeep in de vorm van een wortel! Het favoriete maal van de Paashaas, maar dan voor in het bad. Doe de wortel in het badwater en je krijgt bergen schuim! Je kunt de zeep opnieuw gebruiken door het te laten drogen en op te bergen voor een volgende keer. Je kunt ongeveer zes keer met deze wortel badderen. De zeep heeft een heerlijke geur van fruitige oliën. De wortel kost € 9,95. Bestellen? Klik dan hier.

De leuke producten kun je ook cadeau doen in een leuke cadeauverpakking zoals de Hoppy Easter:

Lush

In deze vrolijke haas zit de Fluffy Egg Ballistic en de Carot Re-usable Bubble Bar. Met de Fluffy Egg krijg je een heerlijk roze bad dat naar zoete snoepjes ruikt. De Hoppy Easter kost € 19,95. De Hoppy Easter kun je hier bestellen.

Ga jij jezelf, of iemand anders, verwennen met deze heerlijke zeepjes?