Beauty

Wil je hebben: viral Haarlemmerbruin nu ook met SPF

haarlemmerbruin-spf

Heel TikTok staat er vol mee, Haarlemmerbruin. Smeer je ermee in en je tanline is binnen enkele minuten al zichtbaar in de zon. Rondom dit product kwam er veel ophef over het feit dat jonge meiden zich nu niet meer met SPF aan het beschermen zijn in de zon. Gelukkig kwam het bedrijf met de juiste oplossing. Er is nu Haarlemmerbruin mét SPF te koop!

Haarlemmerbruin

Waar TikTok vorig jaar wild ging over Australian Gold, is Haarlemmerbruin het nieuwe wondermiddel. Iedereens ‘for you page’ staat er vol mee en het is lastig om niet door dit geweldige product geïnfluenceerd te worden. De resultaten zijn al binnen een aantal minuten zichtbaar. Alleen is er één probleem, er zit geen SPF in Haarlemmerbruin. En we weten allemaal hoe gevaarlijk het kan zijn als je je niet goed beschermt tegen de zon. Gelukkig wist TikTok hier al snel een trucje op. Pak de Australian Gold toch maar weer uit de kast. Combineer de twee producten en voilà, jij bent helemaal summer ready! Ondanks deze slimme hack, heeft het bedrijf toch besloten om hun eigen bescherming te maken.

View post on TikTok

Lees ook:
Deze tanning pool gaat viral op TikTok en is perfect voor de zomer

Met SPF

Je hebt vanaf nu geen twee producten meer nodig tijdens je tanning-sesh. Haarlemmerbruin heeft nu een flesje op de markt gebracht waar SPF 20 inzit. Zo ben je beschermd én word je sneller bruin. Win-win! Wees alsnog voorzichtig in de zon en smeer je regelmatig in. Niet alleen om de paar uur, maar ook na het zwemmen of nadat je veel hebt gezweet. Al heb je een wat gevoeligere huid of als je snel verbrand, dan is het slim om alsnog een extra bescherming te smeren. Voor veel mensen is SPF 20 niet genoeg, dus ga dan voor een hogere variant.

View post on TikTok

Beeld: pinterest

Must reads 👀