Beauty

5 makkelijke en snelle kapsels voor als je haast hebt

makkelijke-en-snelle-kapsels

Het komt vaak voor dat je nog even lekker wil snoozen in de ochtend. Wanneer je je opeens bedenkt dat je vandaag die ene belangrijke afspraak hebt of gewoon leuk voor de dag wilt komen, schiet je in de stress. Bad hair day alert! Je hebt geen idee wat je met je haar aan moet. Gelukkig zijn er genoeg leuke, makkelijke en snelle kapsels waarmee je er super leuk uit ziet, of het nu voor college, werk of een feestje is.

1. Knot

Snel een elastiek in je haar draaien is super makkelijk en snel. Een mooie grote knot, voor net een beetje extra elegantie.

2. Sjaal

Als je even niet weet wat je met je haar moet doen, maar wel iets leuks wilt met je kapsel, is een sjaal een goede uitkomst. Je tovert een sjaal namelijk makkelijk om tot haaraccessoire. Kam je haar naar achteren en knoop de sjaal om. Een knotje of een vlecht staat ook erg leuk. Is je haar een beetje vettig? Door de sjaal ziet niemand het.

3. Lage knot

Zoals je ziet is dit in een paar stappen klaar. Het resultaat is een super elegante lage knot, maar ook prima voor een nonchalante look als je er een paar plukjes uitrekt.

4. De haarclip

Deze modetrend komt eigenlijk uit de jaren 90, maar is weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn er in allerlei minimalistische vormen. Pak je bovenste haarpartij bij elkaar en pin dit vast met de haarspeld. Makkelijker kan bijna niet!

Lees ook:
Dit kapsel past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld

5. Messy paardenstaart

Eigenlijk geen echte paardenstaart, maar het lijkt er heel erg op. Door een staartje bovenop te maken en de rest los te laten lijkt het alsof je een super volle staart hebt. Toupeer met je borstel de staart voor nog meer volume. Dit moet ook wel in een minuutje lukken toch?

Beeld: pinterest