Beauty

TikTok-hack: zó krijg je de beste blow-out zonder hitte

blow-out-zonder-hitte

Wil jij, net zoals alle filmsterren in je favoriete romcoms, ook eens wakker worden met een prachtige coupe vol volume en krullen? Dat kan! Op TikTok gaat er een trend rond om zonder gebruik van hitte de mooiste blow-out te creëren.

Heatless blow-out

Wie wil er nou niet zo een glamoureuze bos haren hebben als influencer Matilda Dwerf? Als je zelf stijl en wat futlozer haar hebt, dan wordt er al snel een hete haardroger of krultang bijgepakt. Als je dit te vaak doet, kan het je haar enorm beschadigen en dat werkt alleen maar tegen bij je volgende look. Gelukkig schiet de alleswetende app, TikTok, ons weer te hulp. Momenteel gaan er allerlei verschillende hacks rond om de mooiste blow-out te creëren zonder het gebruik van hitte. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn papillotten en sokken.

Lees ook:
Volgens TikTok is dit hét wondermiddel voor lang en dik haar

TikTok-hack

De stappen zijn simpel en dankzij TikTokker Yesenia Hipolito kunnen we nu allemaal als een filmster wakker worden in de ochtend. Zo tillen we de betekenis van ‘I woke up like this’ naar een veel hoger level 😉

Stap 1: Verdeel je haar in twee delen, boven én onder. Steek vervolgens een aantal papillotten in twee sokken en buig deze een beetje.

Stap 2: Wikkel het bovenste deel van je haar om de sok heen. Buig de uiteinden naar binnen, zodat het stevig blijft zitten en in je slaap niet losraakt.

Stap 3: Herhaal deze stappen bij het onderste gedeelte van je haar en laat het een paar uur zitten. Wil je voor het ultieme resultaat gaan? Dan raden we aan om iets rondom je hoofd te binden en er mee te gaan slapen. En voilà, nu heb jij een prachtige blow-out zonder gebruik te maken van hitte en je haar te beschadigen.

View post on TikTok

Beeld: instagram @yeshipolito