News

OMG finally: Anna Nooshin en Thijs Boermans verwelkomen hun eerste kindje!

anna-nooshin-bevallen

Na 9 maanden wachten is het eindelijk zover. Anna Nooshin en Thijs Boermans zijn ouders geworden van hun eerste kindje! En we weten zelfs de naam van hun dochtertje al. Dit nieuws deelden zowel Anna als Thijs gisteren op hun Instagram met een filmpje van hun lieve pasgeboren baby'tje. Wat is ze cute!

Anna Nooshin en Thijs Boermans

Heb jij de schattige Instagram-post van Anna en Thijs al gezien? De 37-jarige fashion blogger en influencer Anna Nooshin en haar vriend Thijs Boermans, hebben gisteren op Instagram gedeeld dat ze hun eerste kindje hebben gekregen. Voordat we doorgaan over dit leuke nieuws zetten we eerst even de volgende gebeurtenissen kort op een rijtje.

In augustus kregen we het geweldige nieuws van Anna Nooshin en Thijs Boermans dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Ze gaven ons ook een kleine sneak peek over de naam van het kindje: “Jaa, er zal zeker iets Perzisch inzitten”, reageerde Anna in een Q&A op haar Instagram-story.

Vijf weken geleden, onder het zonnetje in Marokko, deelde Thijs een hele lieve foto van hem en Anna op Instagram, waar hij liefdevol een kusje geeft op haar groeiende babybuik. En nu is het eindelijk zo ver, het allerleukste nieuws: Anna Nooshin is bevallen! Het stel deelde dit fantastische nieuws op Instagram met een lieve video met verschillende fragmenten van hun pasgeboren dochter. En gelukkig houdt het koppel ons niet langer in spanning over de naam die ze voor haar hebben uitgekozen: Nala.

View post on Instagram
 

‘Hi Nala’

Anna en Thijs ontvangen allemaal lieve reacties op hun Instagram post. Zo reageerde Selma Omari met “Welkom mijn lieve nichtjeeee ❤️” en Robbert Rodenburg met “Hou ZO veel van jullie 3, nu al! 🥺❤️” onder de Instagram post. Uiteraard zijn ook wij superenthousiast over de geboorte van dit kleine wondertje.

Anna bedankt iedereen voor de lieve felicitaties op haar Instagram-story en deelt het volgende: ”We hebben de afgelopen tijd lekker in alle rust en stilte van haar kunnen genieten (ze is niet vandaag geboren) en hebben dus fijn in een privé bubbel kunnen bijkomen”. Wanneer hun kleine Nala precies geboren is is dus nog niet bekend.

Verder deelt Anna dat ze langzamerhand mag gaan ontdekken hoe wonderlijk ‘the new born life’ is. ”De bevalling is in alle opzichten een droom geweest en zo’n mooie ervaring. Ik had het me niet beter kunnen wensen”. We wensen het gezinnetje veel geluk toe tijdens deze bijzondere kraamperiode. En natuurlijk hopen we ook snel meer lieve foto’s en filmpjes van Nala te mogen zien!

Beeld: instagram @annanooshin