News

Primeurtje: Anna Nooshin en Thijs Boermans delen eerste foto samen

Thijs-anna-eerste-foto

Inmiddels weten we allemaal wel dat Anna Nooshin hoogzwanger is van haar eerste kindje. Maar waar we weinig van weten is over de relatie tussen Anna en Thijs Boermans. Nu krijgen we eindelijk een kleine scoop te zien, want Thijs heeft zijn eerste foto samen met Anna gedeeld.

Anna Nooshin en Thijs Boermans

We hebben niet alle ins en outs van Anna en Thijs’ relatie, maar hier is wat we wel weten! Aan het einde van 2022 gonsten er al flink wat geruchten rond over deze twee lovebirds. En eindelijk, ergens in augustus, kwam het verlossende nieuws naar buiten. Anna Nooshin deelde wat juicy details over haar relatie met Thijs tijdens een gesprek bij Open Casa. “Ik ben echt heel blij,” begon ze vol enthousiasme. Ze lijken dus ontzettend gelukkig samen, en volgens Anna komt dat doordat ze elkaar de ruimte geven en hun eigen ding laten doen. “En ook heel veel praten, iets wat ik niet zo goed gewend ben en heb moeten leren, maar waar ik wel heel blij van word,” voegde ze toe over hun relatie. En wist je dat er tien jaar leeftijdsverschil zit tussen deze lovebirds? Maar hé, dat schijnt totaal geen issue te zijn!

Enne, alsof dat nog niet genoeg is, zijn Anna en Thijs nu ook nog eens samen op vakantie. Maar voordat ze de koffers pakten, ging het werk gewoon door. Zo zagen we Thijs Boermans nog schitteren in het populaire programma GTST. En hoogstwaarschijnlijk, omdat hij binnenkort vader wordt, neemt hij misschien wel tijdelijk of zelfs helemaal afscheid van het programma. Nu hebben hij en Anna in ieder geval nog even qualitytime samen voordat de kleine spruit arriveert.

Eerste kiekje

Het gaat zo geweldig met dit koppel dat er zelfs een klein wondertje op komst is. Dit wordt hun allereerste kindje samen, en ze genieten momenteel volop van hun tijd samen. Zo deelde Thijs de allereerste foto van hen samen op zijn Instagram. Zo leuk! Helaas kunnen we hun gezichten niet goed zien, maar we kunnen wel zien hoe hij liefdevol een kusje geeft op de groeiende babybuik. “Babymoon gaat helemaal top hier. 🇲🇦❤️,” schreef Thijs in de beschrijving. Zo schattig! Ze genieten dus nog volop van hun babymoon in Marokko. Dit zal waarschijnlijk ook hun laatste vakantie samen zijn voordat de kleine arriveert.

View post on Instagram
 

Beeld: @annanooshin, @thijsboermans