News

Baby nieuws: Anna Nooshin is in verwachting van eerste kindje

anna-nooshin

Op Instagram deelde influencer Anna Nooshin zojuist dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. "Ik wil proberen zo goed mogelijk in mijn bubbel te zitten en op positieve energie te focussen", schrijft ze in haar Stories.

Anna Nooshin

Eerder deelde Anna Nooshin al het een en ander over haar liefdesleven. Zo hebben de roddelkanalen gelekt dat de influencer al meerdere keren zoenend is gespot met acteur Thijs Boermans. En hoewel Anna en Thijs steeds hints bleven geven op social media, wilden ze beiden niet bevestigen dat ze samen zijn. Waarom niet? “Ik ben heel open, maar mijn privéleven wil ik graag voor mezelf houden”, legde Thijs eerder uit in gesprek met Grazia. Maar nu heeft Anna toch opgebiecht dat ze inderdaad gelukkig is in de liefde in een interview met Robbert Rodenburg. Maar om wie het gaat, dat laat ze nog even in het midden.

In verwachting van eerste kindje

En nu is er dus nog meer goed nieuws voor Anna Nooshin, ze is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram deelt de influencer een video van haar groeiende baby belly. En in haar Instagram Stories geeft ze nog wat meer duidelijkheid over de video en de reden dat ze geen reacties wil ontvangen. “Ik ben onwijs dankbaar en blij om dit te delen”, begint ze haar verhaal. “Ik heb voor nu de comments even uitgezet, omdat ik anders te overweldigend en emo word”, legt ze uit. “Ik wil proberen zo goed mogelijk in mijn bubbel te zitten en op positieve energie te focussen.”

“Alvast een mega dank voor iedereen die altijd zo lief en supportive is geweest. I love you guys”, bedankt ze haar volgers nog. “I’m becoming a mommy”, aldus Anna.

Lees ook:
Anna Nooshin openhartig over liefdesleven: ‘Ik ben heel blij’

Wie is de vader?

Verder weten we nog niet hoeveel weken Anna al zwanger is of wanneer ze is uitgerekend. Wel weten we wie de vader is van haar toekomstige baby, want Anna heeft haar liefje Thijs getagd in de video. Wij, de redactie van Girlscene, wensen Anna en Thijs heel veel geluk in de toekomst met hun gezinnetje.

Beeld: instagram: @annanooshin