Love

Eye opener! Dit vinden mannen dus helemaal niet aantrekkelijk!

mannen-niet-aantrekkelijk-vrouwen

Wij willen er alles aan doen om goedgekeurd te worden door die ene leuke vent. Even lijkt het wel te klikken tussen jullie. Jullie drinken wat en kletsen wat bij. Maar dan hoor je plotseling niets meer van diegene! Heb jij iets fouts gedaan, of ligt het aan de ander? Anyways, Dit zijn vier dingen die mannen ab-so-luut NIET aantrekkelijk vinden bij vrouwen.

Mannen over vrouwen

Okay, er komt zo een rijtje voorbij waarin mannen hun mening geven over vrouwen. Maar hallo, een man doet ook lang niet alles goed! Het volgende rijtje geldt dan ook niet voor alle mannen en vrouwen. Doe lekker waar je jezelf goed bij voelt en laat je vooral niet onderuit halen door iemand die jou niet waard is.

Dit vinden mannen niet aantrekkelijk aan vrouwen

1. Hard to get spelen

Veel vrouwen denken dat ze door een beetje mysterieus te spelen vaak het hart van de mannen stelen. Dit is echter niet waar! Meerdere mannen laten weten dat als een vrouw ‘hard to get’ wil spelen, ze vaak het gevoel hebben dat ze afgekeurd worden. Dit geldt natuurlijk hetzelfde voor de vrouwen. Door een man die onbereikbaar lijkt/speelt, voel jij je al gauw onzeker en je voelt aan alles dat het hem niet gaat worden. Ladies, houd een beetje rekening met de mannen!

2. Veel bezig zijn met je uiterlijk

Jullie zitten net samen een drankje te doen, en jij moet alweer naar de wc. Ja ehmm, je haar moet toch goed zitten? Nou mannen hebben hier dus écht een hekel aan. Natuurlijk is je uiterlijk belangrijk, vooral bij een eerste date. Maar het is niet de bedoeling dat jij meer aandacht besteed aan je lipgloss fiksen dan aan het leren kennen van je date. Mannen hebben dit vaak echt wel door, en zij vinden dit dan ook een grote afknapper.

3. Jij kan naar eigen zeggen iedereen krijgen

Sommige vrouwen denken dat ze door over andere mannen te praten jaloezie opwekken bij hun date. Je hoopt stiekem dat de beste man dan meer moeite voor jou gaat doen. Maar dit is hetzelfde verhaal als punt 1 in de lijst: mannen voelen zich hier een beetje onzeker door. Ga jij makkelijk van de een naar de ander? En zie jij diegene die voor jou zit wel echt zitten? Probeer onderwerpen zoals je beste (jongens) vrienden, of je ex dan ook te vermijden.

Lees ook:
Deze 6 dingen vinden mannen (stiekem) niet fijn in bed

4. Het leven is niet altijd perfect

Negatief over je leven praten is sowieso geen strak plan. Een man zoekt vaak iemand die positief in het leven staat en de dag plukt. Maar té positief praten is dan ook weer niet zo’n goed idee. Jij vindt zogenaamd alles leuk wat jouw date ook leuk vind. Jij houdt van voetbal kijken en een biertje drinken op z’n tijd. Nee, ga niet liegen. Jij mag best laten weten wat je zelf leuk vind. Soms werkt het wel als jullie elkaars tegenpolen zijn!

Beeld: pinterest