Love

7 dingen die mannen irritant vinden in een relatie

mannen-relatie-irritant

Het hebben van een lover heeft zo zijn voor- en nadelen. Soms kunnen onze vriendjes het bloed onder onze nagels vandaan halen, maar zij irriteren zich vast ook wel aan ons! Dit zijn zeven dingen die mannen irritant vinden in een relatie.

1. Zeuren over een avondje uit

Het liefst breng je zoveel mogelijk tijd door met je lover, maar laten we eens realistisch zijn, dit kan vaak ook ruzies veroorzaken. Daarom is zeuren over een avondje uit één van de dingen die mannen irritant vinden in een relatie. Wanneer jouw vriend aangeeft dat hij een avondje met z’n vrienden wil stappen, is het maar beter om hier niet tegen in te gaan. Het is goed om even van elkaar weg te zijn en tijd te spenderen met je vrienden!

2. Meekijken met chick flicks

Een romantisch avondje samen op de bank klinkt als muziek in de oren! Alleen kan het zijn dat jouw boyfriend daar anders over denkt. Natuurlijk vindt hij het leuk om een filmpje samen te kijken, maar voor de vijfde keer Mean Girls kijken zit hij niet op te wachten! Verplaats je eens in zijn schoenen, zou jij het leuk vinden om elke avond Fast & Furious te moeten zien?

3. Kleding stelen

Niet alleen het lenen van kleding vinden mannen bloed irritant, maar ook dat ze vaak terug komen met vlekken erop. Tenminste, als hij zijn kleding ooit nog terug ziet! Wij, ladies vinden het heerlijk om te verdrinken in een comfortabele zachte hoodie, maar zelf had hij hem in de winter ook wel graag gedragen. Oplossing? Koop alle truien dubbel! Dan hoef je nooit meer te kibbelen over wie hem die dag draagt.

4. Samen slapen

Samen slapen is natuurlijk hartstikke goed voor je relatie, maar misschien moeten de girls eens beseffen dat het voor hem iets minder prettig is. Een mond vol lange haren, een lamme arm en dan ook nog de kans op een awkward boner… Uhm, schuif maar een stukje op als het kan! En dan hebben we het nog niet eens over het trekken aan de lakens. Want ja meiden, dat doen wij ook!

5. Overal haren

Om nog even dieper in te gaan op het stukje ‘mond vol haren’. Dit geldt dus niet alleen wanneer je samen in bed aan het kroelen bent, maar mannen vinden het in een relatie altijd irritant als een vrouw haar haren overal laat slingeren. Tussen de lakens, op de bank en zelfs in zijn ondergoed. Oops!

6. Klaarmaken

“Ja, ik ben zó klaar!”, dat is een leugen die alle vrouwen wel eens in een relatie hebben gebruikt. Terwijl je boyfriend binnen tien minuten is gedoucht, aangekleed en zijn haren heeft gedaan. Moet jij nog kiezen welke broek je aan wil doen. Helaas is je liefje stiekem iets minder geduldig dan hij zich voor doet, dus laten we voortaan de avond ervoor onze fit al klaarleggen 😉

Lees ook:
Dit is hoe mannen nou écht over relaties denken

7. Altijd honger

Vrouwen hebben niet alleen altijd honger, maar als we niet ‘gevoerd’ worden, kunnen we ook nog eens enorm gemeen doen tegen onze lover. En wanneer hij dan vraagt of we iets willen eten, is het antwoord altijd een bescheiden ‘nee, bedankt’, om vervolgens wel zijn patatjes op te eten. We worden helaas vaker hangry dan we eigenlijk zouden willen, maar onze vriendjes kunnen hier natuurlijk niks tegen doen!

Beeld: pinterest