Love

WOW! Dit is het gevaarlijkste standje tussen de lakens

gevaarlijkste-standje

Je zou er misschien niet zo snel over nadenken, maar een avontuurtje met je partner is soms gevaarlijker dan je denkt. Je kan elkaar er namelijk ook pijn mee doen. Een Braziliaans onderzoek ging op zoek naar het gevaarlijkste standje tussen de lakens. Enne wij hadden dit antwoord zeker niet verwacht.

Avontuurtje tussen de lakens

Als je al een tijdje samen bent met je partner, ga je nieuwe dingen en mogelijkheden ontdekken om je relatie spannend te houden. Zo ook tussen de lakens. We kennen veel verschillende standjes in bed, maar sommige zijn toch echt weggelegd voor de flexibelere mensen onder ons. Maar het zijn niet de meest gekste standjes die ervoor zorgen dat het gevaarlijk wordt tussen de lakens. Een Braziliaans onderzoek ging namelijk op zoek naar het gevaarlijkste standje in bed en publiceerde de resultaten in het medische tijdschrift Advances in Urology. Het blijkt dat sommige standjes riskanter zijn dan andere en dan vooral voor mannen.

Lees ook: 
Dit is hoe je het verschil tussen lust of liefde herkent

Gevaarlijkste standje

Hoewel de fluit van een man geen botten heeft, kan hij wel breken. Dit houdt in dat de bindweefsellaag rond de zwellichamen in het mannelijke deel scheurt. Dit is zeker geen pretje! Onderzoekers maakten statistieken op basis van de gegevens uit drie verschillende spoedafdelingen. Zij gingen op zoek naar verschillende standjes die de grootste oorzaak waren voor het scheuren van het mannelijke deel.

Uit de resultaten blijkt dat de meeste breuken ontstaan doordat een vrouw bovenop gaat. Je hoeft dus niet heel lenig hiervoor te zijn, want het klassieke cowgirl is het gevaarlijkste standje tussen de lakens. Doggy komt op de tweede plaats en het missionaris op plek drie. Dus volgende keer extra voorzichtig doen als je partner on top gaat.

Beeld: pinterest