News

Sad news: Youtubers Don de Jong en Juultje Tieleman zijn uit elkaar

We kennen natuurlijk allemaal wel het bekende Youtube koppel Juultje Tieleman en Don de Jong. Ze kregen enkele maanden geleden een relatie, en they lived happy ever afterNope, helaas! Het is namelijk uit gegaan volgens Juicechannel.

De relatie van Juultje Tieleman en Don de Jong

Sinds afgelopen jaar hebben Don en Juultje een relatie met elkaar, tenminste, dat beweerden de fans. In verschillende video’s kon je zien dat Juultje en Don een oogje op elkaar hadden en steeds closer werden. Maar Juultje heeft nu een opvallend bericht op haar Instagram geplaatst wat laat blijken dat het uit is tussen de twee. 

Het is uit tussen Juultje en Don

Juultje plaatste een foto op haar Instagram-stories en ze schreef daar het volgende bij: “Ken je dat als alles goed gaat?” Op deze foto keek ze nog blij, maar later deelt ze een aantal foto’s waar je haar ziet huilen. Als laatste plaatst ze de tekst: “Als alles tegenzit en dingen lopen niet zoals je hoopt en er nare dingen gebeuren, weet dat je dan niet alleen bent. Laat je emoties toe, je hebt ze voor een reden.” Betekent dit dat de relatie voorbij is? 

Don zit op Tinder

Ook Don zit er door heen en gaat door een moeilijke tijd heen. Dit viel fans op van de Youtuber toen hij in een video zei dat er momenteel iets negatiefs gaande is in zijn privéleven. En als laatste bevestiging, heeft Juicechannel laten weten Don voorbij te hebben zien komen op Tinder. Duidelijker kan het niet zijn, toch?

Lees ook:

Juultje Tieleman legt uit hoe het zit tussen haar en Rijk Hofman

Dit YouTube-koppel is tóch weer terug bij elkaar

Beeld: Instagram