Juultje Tieleman legt uit hoe het zit tussen haar en Rijk Hofman

Celebs door Isabel

Deze week ging het op social media lós met de geruchten over een nieuw love couple in YouTube-land. Op het kanaal 'Roddelpraat' werd er gezegd dat Rijk Hofman een nieuwe vriendin zou hebben, namelijk niemand minder dan Juultje Tieleman! In haar nieuwste weekvlog legt Juultje uit hoe dat precies zit. 

Zo zit het tussen Juultje Tieleman en Rijk Hofman

Dat de geruchten er zijn, betekent helaas niet dat het ook echt zo is. De 20-jarige influencer Juultje Tieleman legt in haar nieuwste weekvlog uit hoe het nou eigenlijk écht zit met Rijk en of de geruchten kloppen... "Ik hoorde van vrienden dat er in een YouTube-serie een gerucht ging dat Rijk en ik een relatie hadden. Dus ging ik even kijken," zegt Juultje in haar vlog. Ze komt daarna meteen met een duidelijke reactie. "Ik wil het ontkrachten, want ik heb met niemand een relatie. Ik ga gewoon veel met Rijk om, dat is alles," voegt ze nog toe. Van een relatie tussen de twee lijkt (voorlopig?) dus nog geen sprake, maar goede vrienden zijn ze zeker.

Vorige relatie van Juultje Tieleman

Juultje Tieleman had eerder een relatie met de 21-jarige Youtuber Gio Latooy. Anderhalf jaar leken zij een match made in heaven, maar dit bleek toch niet helemaal te kloppen. Na die tijd werd bekend dat de twee uit elkaar gingen. Gelukkig zijn zij ze niet uit elkaar gegaan met ruzie. "Je haat elkaar niet ineens na anderhalf jaar. We houden nog steeds van elkaar, op een andere manier waarschijnlijk," vertelde Gio in zijn vlog. 

Bron: Grazia.nl, rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press