Lifestyle

Dit zijn de leukste vrouwelijke Nederlandse influencers om te volgen

We houden ervan om in andermans zaken te neuzen. Geen wonder, dat vlogs zo populair zijn. Maar ook de Nederlandse influencers op Instagram zijn razend populair. Ze posten dagelijks de mooiste foto’s, en bereiken daarmee duizenden volgers. Dit zijn de leukste Nederlandse influencers om te volgen.

Nederlandse influencers ▸ Monica Geuze
Monica Geuze is een vlogster. Ze deelt iedere week weekvlogs op haar eigen Youtubekanaal, en is daarna ook erg actief op Instagram. Ook dochtertje Zara-Lizzy komt zo nu en dan voorbij op haar Instagrampagina.

View post on Instagram
 

Nederlandse influencers ▸ Sophie Milzink
Als er iemand voor haar mening uit durft te komen dan is het Sophie Milzink wel. In haar Youtubevideo’s spreek Sophie zich uit over alles waar ze een mening over heeft: van tv-programma’s tot het laatste nieuws. Ook op Instagram deelt ze regelmatig foto’s en video’s.

View post on Instagram
 

Nederlandse influencers ▸ Anna Nooshin
Anna Nooshin is niet alleen op Youtube, maar ook op Instagram erg actief. Ze deelt foto’s die alles te maken hebben met haar leven, fashion en lifestyle. Op haar Youtubekanaal vind je haar serie ‘Gossip’.

View post on Instagram
 

Nederlandse influencers ▸ Yara Michels
Ze is niet alleen influencer, maar ook nog eens hoofdredacteur van Linda.MEIDEN: Yara Michels. Ze vlogt over haar leven en is ook te zien als tv-presentatrice.

View post on Instagram
 

Nederlandse influencers ▸ Mascha Feoktistova
Macha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, maakt al sinds 2007 beautyvideo’s. Ze heeft naast haar normale kanaal ook een tweede kanaal: ‘Vlogloss’, waarop ze haar volgers een kijkje in haar leven geeft. Ze is ook erg actief op Instagram.

View post on Instagram
 

Nederlandse influencers ▸ Nienke plas
Nienke plas is van alle markten thuis: ze is tv-presentatrice, Youtuber, zangeres en actrice. Iedere week vind je op haar Youtube-account een ‘Shitty diary’, een andere naam voor ‘vlog’, vol met humor en natuurlijk haar vriend Resley en zoontje Frenky-Dean.

View post on Instagram
 

Nederlandse influencers ▸ Nikkie de Jager
Als jij van make-up houdt, dan ken je Nikkie de jager (NikkieTutorials) vast wel. Ze heeft miljoenen volgers en deelt make-up looks op har Youtube en Instragram. Ze praat Engels in haar video’s, maar ze is toch echt Nederlands.

View post on Instagram
 

Nederlandse influencers ▸ Diana Leeflang
Diane Leeflang, beter bekend als ‘Disfordazzle’, deelt op Youtube video’s over duurzame kleding, lifestyle en alles wat haar bezighoudt. Een aanrader voor de echte thriftshop-fans. 

View post on Instagram
 

Nederlandse influencers ▸ Manon Tilstra
Manon Tilstra is een bekende Nederlandse vlogster. Naast dat ze actief is op Youtube en Instagram, is ze ook druk bezig met haar eigen kledingmerk ‘Mila Moon’. Op social media deelt ze van alles over haar leven, fashion en interieur.

View post on Instagram
 

Nederlandse influencers ▸ Jipp Heldoorn
Iedere week plaats Jipp Heldoorn een vlog online waarin ze haar volgers meeneemt in haar leven. Hierin is ze samen met haar man Luke, en haar 3 kinderen te zien: Liv, Wolf en Sev. Op Instagram plaatst ze de meest schattige familiekiekjes.

View post on Instagram
 

Beeld: BrunoPress