Dit YouTube-koppel is tóch weer terug bij elkaar

News door Emma

Enzo en Dee, Gio en Juultje, Milan en Jill... er zijn de afgelopen maanden veel break-ups geweest in YouTube-land. Super jammer voor ons als kijkers, maar vooral voor de YouTubers in kwestie. Toch heeft een populair YouTube-koppel besloten om weer bij elkaar te komen. Ze kunnen niet zonder elkaar! En dat kondigen ze op déze manier aan. 

Verzoening

Gio en Juultje zetten eind juli een punt achter hun relatie, maar hebben de afgelopen maanden gemerkt dat ze niet zonder elkaar kunnen. De twee maken via een video bekend dat ze weer een setje zijn. "We zijn weer een stel," vertelt het verliefde koppel. 

Geen afstand

De afgelopen maanden zijn ze, ondanks de break-up, nooit écht uit elkaar geweest. "Er is de laatste tijd veel gebeurd. Het is inderdaad een tijdje uit geweest maar we konden geen afstand van elkaar nemen en bleven contact houden," geeft Gio toe. 

Vlogs

We zijn super blij dat Gio en Juultje weer bij elkaar zijn. Op de eerste plaats voor de YouTubers, maar we hopen ook dat ze weer leuke (reis)video's opnemen. Gio heeft in ieder geval beloofd dat 'zijn' Juultje gewoon weer terugkeert in de vlogs. Yay!

Beeld: Brunopres