Food

Omg: deze lifehack voor het opwarmen van lasagne moet je écht even weten

Wie houdt er niet van lasagne? Als je ooit een keer zelf lasagne hebt gemaakt weet je dat de leftovers lasagne opwarmen altijd gedoe is. Het smaakt nooit zo lekker omdat het niet lekker knapperig wordt. No worries, dit is de lifehack voor lasagne opwarmen waarbij dat wél lukt!

Lasagne opwarmen doe je met deze lifehack

Dé lifehack der lasagne opwarmen lifehacks komt van Kenji Lopez-Alt, schrijver van een kookboek en een Amerikaanse culinaire journalist. Kortom: iemand die hier zeker iets over weet! Op Instagram postte hij de lasagne lifehack en inmiddels staat de teller op 16.000 likes. En wij snappen wel waarom, deze lifehack heb je namelijk nodig in het leven! Overigens kreeg Kenji de tip ooit in een restaurant, maar wij kenden ‘m zeker nog niet. Dus eh, thanks Kenji!

Zo werkt de lasagne lifehack

Restje lasagne over? De lifehack is om de afgekoelde lasagne eerst in plakken van zo’n 1,5 cm te snijden. Daarna bak je de in een koekenpan met een beetje olie. Zorg dat je alle kanten meepakt zodat de lasagne lekker crispy wordt en de kaas lekker zacht. Yum! 

Nog meer tips om te eten vanavond? Hier vind je het recept voor creamy pasta met citroen en artisjokken. Of probeer eens een pompoen recept deze herfst! 

View post on Instagram
 

 
Bron: favorflav.comBeeld: iStock