News

Dit is de nieuwe lover van Love Island-Imen (en het is zeker niet Remco)

Imen werd tijdens Love Island erg teleurgesteld door Remco toen zij erachter kwam dat hij stiekem al een ander had, maar nu is dat niet meer het geval. Imen heeft namelijk een nieuwe lover en dit is hem!

Love-Island Imen heeft een nieuwe lover

Het Love Island avontuur kwam voor Imen abrupt ten einde toen zij erachter kwam dat haar koppelpartner Remco (die ze eigenlijk wel heel erg leuk vond) al een meisje in Nederland had waar hij verliefd op was. De twee moesten beiden het programma verlaten en helaas vond ze hier dan ook niet de liefde. Nu hangt de liefde wel in de lucht voor Love-Island Imen en is zij al een tijdje aan het daten met haar nieuwe lover. Als tijdens een Q&A op Instagram dan ook de vraag komt of Imen al een nieuwe lover heeft, vertelt zij dan ook “Soort van. We zijn al een tijdje aan het daten.” Maar dat is niet het enige, want zij vertelde tijdens een gesprek met juicechannel LoveRealiy ook dat het nog niet officieel is, maar dat het niet meer zo lang zal gaan duren. Oh my gosh, hoe leuk voor Imen, wij kunnen niet wachten om meer van deze mystery boy te zien en wensen haar al het geluk toe!

Love Island Imen nieuwe lover

Hoe gaat het eigenlijk met Love-Island Remco?

Remco is na zijn exit uit Love-Island nog steeds samen met de girl die thuis op hem zat te wachten, maar dat is niet het enige, wan Remco is sinds kort ook te zien in de Videolandserie Cryptokoorts. Hierin vertelt hij dat hij heel erg succesvol is geworden door de cryptomunten en dat hij hier in het begin zonder enige kennis is ingerold. Later leerde hij alles over de munten en voordat hij het wist, verdiende hij meer dan hij ooit had durven dromen. Wow, wij gaan de serie met onze eigen Remco dan ook zeker watchen, jij ook? 

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: RTL

Must reads 👀