Series & Films

Love Island-Imen reageert: "Remco zei dat hij gevoelens voor mij had"

Gisteren deelde wij het verhaal van Remco. Hij was namelijk boos op Imen. Volgens hem wist zij wél af van het meisje in Nederland. Oei, best een heftige beschuldiging, right? Vandaag delen wij Imen haar story. En deze is, eh, anders dan het verhaal van Remco... Confusing, maar juicy. Lees je mee? 

Imen reageert op pijnlijk Love Island avontuur 

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt Imen hoe het écht zit. Yay. Want, we willen natuurlijk allemaal weten of ze afwist van Remco's meisje in Nederland! Hierover vertelt ze het volgende: "Een paar dagen voor de heavy confrontatie van Holly Mae en Viktor heeft Remco mij vertelt dat er een meisje in Nederland was. Hij liet doorschemeren dat hij twijfelde tussen ons beiden. Remco zei dat hij misschien op haar verliefd was, maar dat hij het niet zeker wist." Oei, dit is natuurlijk wel een beetje anders dan Remco zijn verhaal... Door deze pijnlijke boodschap wilde Imen héél graag terug naar huis... Dit gebeurde alleen niet, want Remco wilde in de villa blijven. Wow! “Na Casa Amor zei Remco dat hij me echt had gemist en dat hij gevoelens voor mij had. Toen ik hem dat hoorde zeggen, dacht ik dus dat het tussen ons wel in orde zou komen.”

Zijn ouders wisten van niks 

Imen dacht dus, dat ze nog wel een kansje bij Remco had. Dit veranderen allemaal een paar dagen voor de grote confrontatie. Imen vertelt dat ze hem voor zich uit zag zien staren. ''Ik vroeg toen aan wie of wat hij dacht. ‘Dat weet je’, zei hij. Toen werd het duidelijk dat hij een spelletje met me had gespeeld. Ik dacht de weken voordien dat ik in een koppel zat met iemand die het moeilijk vond om z’n gevoel te uiten. Toen ik een videogesprek had met de ouders van Remco, zei z’n mama tegen me dat Remco’s vader precies hetzelfde is. Ook voor hen kwam het als een verrassing dat Remco al iemand anders had.'' Oei, dit is toch wel erg pijnlijk. Wat Imen nog het meest dwars zit is dat ze nooit een 'sorry' gehoord heeft. Niet in de villa, maar ook niet erbuiten. Wij hopen dat je er snel overheen bent. You deserve better. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @imendirie op

Love Island babe Lisa deelde al eerder met ons dat ze seks in de Love Island villa had. Oeh la la! Met wie? Ja, hunk Giuliano natuurlijk. Deze vrijpartij werd niet uitgezonden. Toch vertelt Lisa in een interview nu juicy details. Hier lees je er alles over ;). 

 

Bron: Lovereality | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved